BeGreppbart - Makt (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
BeGreppbart
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2009-01-15
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
180 g
ISBN
9789147087464
BeGreppbart - Makt (häftad)

BeGreppbart - Makt

(12 röster)
Häftad Svenska, 2009-01-15
195
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Makt angår oss alla. Vi hittar det i vardagen och i forskares teorier, som något svårt att ta på men alltid lika relevant. Därför denna bok, en introduktion till teorierna och sätten att se på makt, i det stora, i det lilla, och i det osynliga.

Läs mer
Sagt om boken
"Makt har ofta presenterats som något diffust och abstrakt i samhällsvetenskaplig litteratur. Här har författarna lyckats med konststycket att skriva en bok som på ett intresseväckande sätt diskuterar makt högst påtagligt och allmängiltigt."
Malin Åkerström, professor i sociologi vid Lunds universitet
BeGreppbart är en serie introducerande böcker i samhällsvetenskap. Varje bok behandlar ett centralt begrepp och adderar en pusselbit till vår förståelse av samhället. Utforskande. Fokuserat. Dynamiskt. Greppbar kunskap i ett nötskal. Helt enkelt.

Om författarna
Alf Rehn är professor i innovation, design och ledning vid University of Southern Denmark. Mats Börjesson är professor vid Institutionen för barn- och ungdomsvetenskap, Stockholms universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. BeGreppbart - Makt
  2. +
  3. Polisvetenskap - En introduktion

De som köpt den här boken har ofta också köpt Polisvetenskap - En introduktion av Liv Finstad, Lars Holmberg, Harriet Jakobsson Öhrn, Ola Kronkvist, Heidi Mork Lomell (häftad).

Köp båda 2 för 656 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om BeGreppbart - Makt