Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
BeGreppbart
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2010-01-12
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 140 x 6 mm
Vikt
188 g
SAB
Qbaa
ISBN
9789147088744
Konsumtion (häftad)

Konsumtion

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2010-01-12
255
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det sägs att vi lever i ett konsumtionssamhälle. Men vad är egentligen konsumtion? Hur formar den oss? Och på vilket sätt formar vi oss själva med hjälp av konsumtionen? I den här boken tas ett konsumtionskulturteoretiskt perspektiv på konsumtion, och den roll som konsumtionen spelar för såväl samhälle som individ diskuteras.

Läs mer
Sagt om boken
"Den perfekta boken för dig som vill förstå varför du konsumerar som du gör. Eller vill imponera med historiska perspektiv och använda smarta begrepp och teorier för att bortförklara ditt beteende inför andra. Konsumera den!"
Micael Dahlén, professor vid Handelshögskolan i Stockholm
BeGreppbart är en serie introducerande böcker i samhällsvetenskap. Varje bok behandlar ett centralt begrepp och adderar en pusselbit till vår förståelse av samhället. Utforskande. Fokuserat. Dynamiskt. Greppbar kunskap i ett nötskal. Helt enkelt.

Om författarna
Jacob Östberg är docent i företagsekonomi och forskar och undervisar om konsumtionskultur. Han är verksam som lektor och forskare vid Centrum för modevetenskap vid Stockholms universitet.
Lars Kaijser är docent i etnologi och forskar om småföretagande, populärmusik och historieskrivning. Han är verksam som lektor och forskare vid Institutionen för etnologi, religionshistoria och genusvetenskap vid Stockholms universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konsumtion
  2. +
  3. Talande ting : berättelser och materialitet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Talande ting : berättelser och materialitet av Birgitta Meurling, Katarina Ek-Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 493 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Konsumtion. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Boken ger en bra inblick i olika konsumtionsbegrepp....

    Boken ger en bra inblick i olika konsumtionsbegrepp. Den är lättläst och får en att vilja ta reda på mera fakta. En bra introduktion om man intresserar sig för konsumtion och konsumentbeteende.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna