Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
BeGreppbart
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2010-05-31
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
208 x 136 x 7 mm
Vikt
160 g
ISBN
9789147089369
BeGreppbart - Ansvar (häftad)

BeGreppbart - Ansvar

(1 röst)
Häftad Svenska, 2010-05-31
198
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Ansvar kan vara betungande men också ärofyllt. Det kan vara något som kommer med en roll, en position, en funktion, med makt, genom engagemang eller något helt annat! I den här boken görs en djupdykning i samhällsvetenskapens syn på och användning av detta mångfacetterade begrepp. Författarna visar på ansvarets kraft och dess betydande roll och funktion i samhället.

Läs mer
Sagt om boken
"Denna skrift berör på ett mångfacetterat sätt det begrepp och den idé som kan sägas vara i centrum i både samhälls- och organisationsdebatten. Författarna rör sig smidigt mellan olika aspekter på ansvar - som läsare av denna bok får vi ta del av både historiska, filosofiska, sociologiska, organisationsteoretiska och väldigt praktiska synsätt på ansvar." Bino Catasús, professor vid Stockholms universitet
BeGreppbart är en serie introducerande böcker i samhällsvetenskap. Varje bok behandlar ett centralt begrepp och adderar en pusselbit till vår förståelse av samhället. Utforskande. Fokuserat. Dynamiskt. Greppbar kunskap i ett nötskal. Helt enkelt.

Om författarna
Maria Grafström, ek. dr, är verksam vid Företagsekonomiska institutionen vid Uppsala universitet och gästforskare på CASL, Handelshögskolan i Stockholm.
Pauline Göthberg, ek. lic., är doktorand på Centrum för Bank och Finans vid Kungliga Tekniska Högskolan.
Karolina Windell, ek. dr, är verksam vid Företagsekonomiska institutionen vid Uppsala universitet och gästforskare på SCORE, Stockholms universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. BeGreppbart - Ansvar
  2. +
  3. BeGreppbart - Kommunikation

De som köpt den här boken har ofta också köpt BeGreppbart - Kommunikation av André Jansson (häftad).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om BeGreppbart - Ansvar