Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2009-02-16
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
215 x 152 x 10 mm
Vikt
440 g
ISBN
9789147090006

Personligt ledarskap - hur du utvecklar ledaren inom dig

(3 röster)
Inbunden, Svenska, 2009-02-16

Slutsåld

Nominerad till Årets HR-bok 2009!
Bokens utgångspunkt är att ledarskap utövas i relation till människor. Men vad är det som gör att människor låter sig ledas? Författaren ger dig en rad beprövade metoder och handlingsplaner för hur just du kan utveckla och utöva ett personligt och framgångsrikt ledarskap. Genom målande exempel och beskrivningar växer grundläggande principer fram som, om du följer dem, obevekligen får konsekvensen att människor vill följa dig.

Läs mer
Boken ger dig dessutom en ledarskapsmodell som tar sin början i de syften som driver dig och slutar med din vision. Författaren kopplar på ett unikt sätt ditt ledarskap till din värdegrund och hjälper dig på så sätt att forma ett intakt och balanserat ledarskap. Du kommer att utveckla ledaren inom dig på ett sådant sätt att du blir den du är en ledare.Som ledare kan du ha alla resurser, men om ditt personliga ledarskap är eftersatt och inte utvecklas blir det din ledarskicklighet som sätter gränsen för ytterligare utveckling och framgång.

Om författarna
Tommy Lilja utbildar över 5000 ledare på tre kontinenter varje år. Han leder två internationella organisationer och har arbetat som ledare i över 25 år.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Personligt ledarskap - hur du utvecklar l...