Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Rampfeber
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2009-10-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
217 x 151 x 14 mm
Vikt
320 g
ISBN
9789147090013
Rampfeber - och konsten att hantera den (inbunden)

Rampfeber - och konsten att hantera den

Inbunden Svenska, 2009-10-01
268
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Att ensam ställa sig framför andra människor och tala brukar toppa listorna på vad vi människor fasar allra mest för att göra. Vi är många som lider av rampfeber. Varför? Och hur hanterar man den? Vad är det vi är så rädda för? Varför är rampfeber ett problem som det talas så tyst om? Varför är rampfeber så svår att bli av med? Den här boken tar dig med på en inre resa för att leta efter svaret på rampfeberns gåta. Med hjälp av modern mental träning och nya forskningsrön är det möjligt att hitta de osynliga spår som orsakar rampfeber.

Läs mer
Boken innehåller också en rad praktiska tips på hur du själv enkelt kan hantera rampfebern och de besvär som ofta är förknippade med den, t ex stress, sömnproblem och koncentrationssvårigheter.

Om författarna
Christina Davisson är röstcoach och examinerad språkkonsult. Hon har under flera år undervisat på Stockholms universitet i praktisk svenska och retorik och hållit workshops och föredrag i retorik för företag, organisationer och myndigheter, där hon mött många som lider av rampfeber. Christina Davisson driver idag företaget Retorikbutiken www.retorikbutiken.se i Stockholm och är specialiserad på att behandla rampfeber.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rampfeber - och konsten att hantera den
  2. +
  3. Har du en psykopat på jobbet? : så avslöjar du psykopatens taktik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Har du en psykopat på jobbet? : så avslöjar du ... av Christina Davisson (häftad).

Köp båda 2 för 466 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Davisson

Bloggat om Rampfeber - och konsten att hantera den