Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Libers A-Ö Alfabetisering för vuxna nybörjare
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2009-02-02
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
296 x 211 x 5 mm
Vikt
300 g
ISBN
9789147091287
Libers A-Ö - alfabetisering för vuxna nybörjare - bok med cd (häftad)

Libers A-Ö - alfabetisering för vuxna nybörjare - bok med cd

Häftad Svenska, 2009-02-02
403
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ett konkret alfabetiseringsmaterial! Libers A - Ö, Alfabetisering för vuxna nybörjare för Sfi spår 1, kurs A. Materialet är rikligt illustrerat med detaljerade och färgglada teckningar och foton för att underlätta inlärningen för nybörjare i svenska som inte är läskunniga.

Läs mer
Målet är att eleverna skall ha grundläggande kunskaper i det latinska alfabetet, kunna siffror och klockan samt ha basala muntliga färdigheter när materialet är genomarbetat.
Tyngdpunkten i materialet ligger på alfabetisering, ordinlärning och muntliga övningar. Eleverna får också rikligt med möjligheter att lära sig siffror och klockan. Mot slutet av boken får eleverna också öva att skriva personuppgifter samt enklare fraser.
Även yngre elever kan ha glädje och nytta av materialet även om det främst riktar sig mot vuxna. På den medföljande cd:n finns alla ord, dialoger samt de flesta övningarna inlästa så eleverna också kan lyssna och öva på egen hand. Till boken hör en lättöverskådlig lärarhandledning med många konkreta förslag på aktiviteter i och utanför klassrummet som till exempel undersökande studiebesök. I lärarhandledningen hittar du även förslag på handfasta lektionsupplägg och kopieringsunderlag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Libers A-Ö - alfabetisering för vuxna nybörjare - bok med cd
  2. +
  3. Libers A-Ö - alfabetisering för vuxna nybörjare -Lärarhandledning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Libers A-Ö - alfabetisering för vuxna nybörjare... av Zdenka Valenta, Susanne Adelhardt (häftad).

Köp båda 2 för 856 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Libers A-Ö - alfabetisering för vuxna nybörjare -Lärarhandledning

    Zdenka Valenta, Susanne Adelhardt

    Ett konkret alfabetiseringsmaterial! Libers A - Ö, Alfabetisering för vuxna nybörjare för Sfi spår 1, kurs A. Materialet är rikligt illustrerat med detaljerade och färgglada teckningar och foton för att underlätta inlärningen för nybörjare i svens...