Alegria paso cinco Facit (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Alegría
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2009-09-29
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
236 x 165 x 2 mm
Vikt
30 g
SAB
Fk
ISBN
9789147092055
Alegria paso cinco Facit (häftad)

Alegria paso cinco Facit

(2 röster)
Häftad Svenska, 2009-09-29
96
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
¡Qué alegría! Vilken glädje!
Alegría för steg 1-5 i spanska har som mål att få igång kommunikation i klassrummet. Fokus ligger på ökat ordförråd: ord, ord, ord! Målgruppen är elever i gymnasieskolan och vuxenutbildningen.

Läs mer
Läromedlets utmärkande drag
- Starkt fokus på kommunikation
- Metodisk ord- och grammatikinlärning
- Starka elevanpassade texter som berör
- Realiabad: Rincón de cultura y música
- Ständig uppföljning via Caza de puntos i lärarhandledningen
- Den röda tråden: repetition, repetition
Allt-i-ett-böckerna i serien Alegría finns både som tryckta böcker och som onlineböcker. I onlineboken ligger allt elevljud i form av länkar på aktuell sida.

Alegría, paso uno och dos för steg 1-2
Alegría paso uno och dos är allt-i-ett-böcker med 10 kapitel i varje bok. Varje kapitel innehåller en bastext, tre extra hör- och läsövningar samt ett par extra lästexter, varav en alltid belyser en kulturell företeelse, En el mundo hispánico.
Vocabulario y gramática Med hjälp av den metodiska ord- och grammatikinlärningen får eleverna en stabil plattform att utgå från när de tränar sig i att uttrycka sig, både muntligt och skriftligt. Serviceglosor finns till varje text och en fullständig kapitelordlista samt en alfabetisk ordlista hittar man längst bak i boken. Samtliga huvudtexter finns översatta till svenska i facit.
Practicar I varje kapitel får eleverna visa vad de lärt sig i olika praktiska övningar: skriftliga, muntliga och lekfulla!
Rincón de cultura och Rincón de música Efter vart tredje kapitel får eleverna en extra dos kultur och musik. De färgglada uppslagen rymmer konstnärer som Diego Rivera, Fernando Botero och Santiago Calatrava. I musikinslagen får eleverna träffa Estopa, Juanes, Amaral, Ha-ash, m.fl. Torres humanas, piñatas och desfiles gigantes är andra roliga företeelser som presenteras.

Lärarhandledningen
Alegría paso uno och dos lärarhandledning (nedladdningsbar) ger dig konkreta pedagogiska tips till varje kapitel, särskilt fokus har lagts på dig som är ny spansklärare. Vi ger dig kulturella tips, språketymologi, skillnad mellan spanska och latinamerikanska och annat du kan krydda genomgångarna med. Eleverna testar sig själva i Caza de puntos, du får färdiga prov, extra kopieringsunderlag och underlag för elevernas individuella utveckling.

Lärarljud Lärarljud (nedladdningsbar) 1-2 innehåller samtliga texter, uttalsövningar, sånger, hörövningar och provuppgifter. För eleverna finns ljudinspelningar av bokens samtliga texter att hämta på liber.se. Samma ljud finns i Alegría paso uno Onlinebok och Alegría paso dos Onlinebok. (Hörövningar, musikinslag och eventuella hörtester finns enbart i lärarens ljudkomponent.)

Alegría, paso tres - steg 3
Alegría, paso tres har 10 kapitel med en bastext i varje, extra lästexter och minst tre hörövningar per kapitel. Alegría är en bok som man ska hinna igenom under läsåret, men som ändå ger mycket extramaterial.
Ordkunskap Boken och övningarna fokuserar ovanligt mycket på ordkunskap för att öka ordförrådet och för att få igång eleverna i kommunikationsövningarna. Övningarna är fylliga och ger elever på alla nivåer träning och kunskap.
Kultur och musik Efter vart tredje kapitel finns ett uppslag med kultur och realia och ett uppslag med spansk och latinamerikansk musik, t.ex. Pablo Neruda och Frida Kahlo samt artister som David Bisbal, Julieta Venegas och Jennifer López.
Grammatik Grammatiken har en lugn progression och det arbetas mycket med t.ex. preteritum, imperfekt och konjunktiv.
Glosor Texterna har serviceglosor på samma sida, men även fullständiga styckeordlistor bak i boken. Där finns också en alfabetisk spansk-svensk ordlista. Samtliga texter finns översatta till svenska.

Lärarljud Lärarljud (nedladdningsbar) 1-2 innehåller samtliga texter, sånger och hörövningar samt höru
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Alegria paso cinco Facit
 2. +
 3. Alegria paso dos

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alegria paso dos av Margareta Vanäs-Hedberg, Elvira Herrador Quero, Patricia Dawson, Sylvia Vaccia Izami, Antonio Gallego (häftad).

Köp båda 2 för 640 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »
 • Alegria paso dos

  Margareta Vanäs-Hedberg, Elvira Herrador Quero, Patricia Dawson, Sylvia Vaccia Izami, Antonio Gallego

 • Alegría paso tres Facit

  Margareta Vanäs-Hedberg, Elvira Herrador Quero, Patricia Dawson, Sylvia Vaccia Izami, Antonio Gallego

 • Alegria paso dos Facit

  Margareta Vanäs-Hedberg, Elvira Herrador Quero, Patricia Dawson, Sylvia Vaccia Izami, Antonio Gallego

 • Alegría paso cuatro

  Margareta Vanäs-Hedberg, Elvira Herrador Quero, Patricia Dawson, Sylvia Vaccia Izami, Antonio Gallego