Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
528
Utgivningsdatum
2010-06-04
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
250 x 180 x 30 mm
Vikt
1185 g
SAB
Veh
ISBN
9789147093182
Kardiovaskulär medicin, bok med eLabb (inbunden)

Kardiovaskulär medicin, bok med eLabb

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2010-06-04

Slutsåld

Kardiovaskulär medicin är den första heltäckande svenska kursboken inom området. Boken ger en helhetssyn på och samlad kunskap om ämnet och beskriver övergripande patofysiologi, kliniska aspekter och diagnostiska metoder. De olika kardiovaskulära sjukdomarna beskrivs i boken med patientfall och ett rikt bildmaterial, och författarna presenterar vidare kliniska aspekter, diagnostik, behandling och förebyggande insatser.
Studera mer tidseffektivt med eLabbet, ditt studieverktyg på webben. Med boken följer eLabbet, där du kan öva på instuderingsfrågor och fallstudier, göra kunskapstester och ta del av bonusmaterial och testa dina kunskaper inför en tentamen.

Läs mer
Boken är avsedd att vara en praktisk hjälp för verksamma läkare och en kurs- och faktabok för läkare under utbildning samt för medicinstudenter och andra vårdstuderande som behöver kunskaper inom området.
Som författare medverkar ett stort antal experter inom de olika delområdena. Huvudredaktörerna Ulf Dahlström, Fredrik Nyström och Lena Jonasson är verksamma vid Universitetssjukhuset i Linköping.
För dig som undervisar
eLabbet har en lärarresurs med material som underlättar och effektiviserar din undervisning. Där hittar du information om hur eLabbet kan användas i undervisningen samt lärarmaterial som kan användas för gruppundervisning.

Om författarna
Huvudredaktörerna Ulf Dahlström, Fredrik Nyström och Lena Jonasson är verksamma vid Linköpings universitetssjukhus.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kardiovaskulär medicin, bok med eLabb