Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Utvecklingspsykologi
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2009-09-10
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
247 x 176 x 25 mm
Vikt
750 g
ISBN
9789147093380

Utvecklingspsykologi

(16 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2009-09-10
579
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I denna nya och helt omarbetade upplaga av Utvecklingspsykologi redovisas aktuell teori och forskning inom modern utvecklingsteori.

Boken belyser individens utveckling ur både ett psykodynamiskt och kognitivt synsätt. De kompletterande perspektiven befruktar varandra och tydliggör bilden av människans psykiska utveckling, för att visa hur de tidiga psykiska utvecklingsprocesserna påverkar individens beteende och utveckling under barndomen, från fostertiden fram till puberteten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Utvecklingspsykologi
 2. +
 3. Migration och etnicitet : perspektiv på mångfald i Sverige

De som köpt den här boken har ofta också köpt Migration och etnicitet : perspektiv på mångfal... av Mehrdad Darvishpour, Charles Westin, Fereshteh Ahmadi, Moa Bursell, Mattias Gardell (häftad).

Köp båda 2 för 1028 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Utvecklingspsykologi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Stundtals svårläst.
  M J, 25 januari 2018

  Stundtals mycket svårläst, ordrik och synonymrik bok som gärna tar långa vägen runt med hjälp av omfångsrika metaforer beskrivningar av begrepp och teorier.

  Känns som författad av den gamla skolans psykologer med mycket flum, fluff och snömos mellan de evidensbaserade och vetenskapligt grundade teorierna och begreppen. Sinnebilden för det flummeri som psykologin anklagades för att ägna sig åt för några decennier sedan visar sin nuna i Kapitel 5 om intersubjektivitetsteori.
  Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna