Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Utvecklingspsykologi
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2009-09-10
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
247 x 176 x 25 mm
Vikt
750 g
ISBN
9789147093380
Utvecklingspsykologi (inbunden)

Utvecklingspsykologi

(16 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2009-09-10
531
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I denna nya och helt omarbetade upplaga av Utvecklingspsykologi redovisas aktuell teori och forskning inom modern utvecklingsteori.

Boken belyser individens utveckling ur både ett psykodynamiskt och kognitivt synsätt. De kompletterande perspektiven befruktar varandra och tydliggör bilden av människans psykiska utveckling, för att visa hur de tidiga psykiska utvecklingsprocesserna påverkar individens beteende och utveckling under barndomen, från fostertiden fram till puberteten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Utvecklingspsykologi
 2. +
 3. Själv och tillsammans : Om anknytning och identitet i relationer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Själv och tillsammans : Om anknytning och ident... av Tor Wennerberg (inbunden).

Köp båda 2 för 915 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Utvecklingspsykologi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Stundtals svårläst.
  M J, 25 januari 2018

  Stundtals mycket svårläst, ordrik och synonymrik bok som gärna tar långa vägen runt med hjälp av omfångsrika metaforer beskrivningar av begrepp och teorier.

  Känns som författad av den gamla skolans psykologer med mycket flum, fluff och snömos mellan de evidensbaserade och vetenskapligt grundade teorierna och begreppen. Sinnebilden för det flummeri som psykologin anklagades för att ägna sig åt för några decennier sedan visar sin nuna i Kapitel 5 om intersubjektivitetsteori.
  Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna