Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Akutmedicin
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2009-12-16
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 151 x 11 mm
Vikt
344 g
ISBN
9789147093878
Vanliga sökord
akut medicin
Akutmedicin (häftad)

Akutmedicin

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2009-12-16
450
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Akutmedicin är en praktisk handbok som riktar sig till medicinstudenter, läkare och sjuksköterskor. Boken tar upp differentialdiagnoser vid några vanliga symtombilder, diagnoser och behandling, intoxikationer samt tillstånd, behandlingsprinciper och tekniker som traditionellt används inom intensivvården. Detta är den tredje omarbetade upplagan av Akutmedicin.

Läs mer
Boken är uppdelad i fyra avdelningar. Den första tar upp differentialdiagnoser vid några vanliga symtombilder. De följande två behandlar olika diagnoser och terapiförslag samt intoxikationer. Slutligen beskrivs tillstånd, behandlingsprinciper och tekniker som traditionellt används inom intensivvården.
Bokens enhetliga och detaljerade struktur gör att den fungerar utmärkt som praktisk handbok att ha i rockfickan för läkare, sjuksköterskor och medicinstuderande inom akutmedicin.
Lars Lind, Thomas Olsson och Urban Säfwenberg är alla läkare och har arbetat vid Sektionen för akut internmedicin vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Om författarna
Lars Lind är professor i medicin vid Uppsala universitet, Urban Säfwenberg är verksamhetschef för akutsjukvården på Akademiska sjukhuset och Thomas Olsson är överläkare på medicinkliniken i Gävle. Samtliga böcker i lager är lite skavda på omslagen men innehållet är intakt
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Akutmedicin
  2. +
  3. Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nyckeln till din hälsa : självläkning med kines... av Diamantis Koukouvinos (inbunden).

Köp båda 2 för 589 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Akutmedicin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bra konstruerad bok med enkla uppgifter som hjälper...
    Evangelos Digkas, 3 september 2013

    En bra konstruerad bok med enkla uppgifter som hjälper läsare att få en bra och djup översikt av diagnos i bara en stund.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna