Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Sälj dig själv och ta betalt
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2009-09-29
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
220 x 155 x 20 mm
Vikt
440 g
ISBN
9789147094530
Sälj dig själv och ta betalt (häftad)

Sälj dig själv och ta betalt

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2009-09-29
290
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Är du entreprenör, konsult, frilansare, konstnär, hantverkare - eller kanske bara allmänt säljskygg?
Då är detta boken för dig! Den ger en stor mängd uppmuntrande och överraskande infallsvinklar för säljskygga, och är fylld av såväl kloka och inspirerande tankegångar som handgripliga råd - just det bollplank som behövs för den som ska "dra in sina egna kulor".

Läs mer
Det räcker inte längre att vara skicklig på det du gör - du måste också kunna sälja in dina produkter och tjänster, och våga ta rätt betalt för dem. Du måste också kunna påverka andra och driva igenom dina idéer. Även om man känner en instinktiv motvilja mot att sälja sig själv, kan man både lära sig det och tycka att det är kul. Det vittnar den här bokens framgångar om - utsedd till Årets Sälj- & Marknadsföringsbok 2005 och nära 10 000 sålda ex!
I den här nya upplagan har Ulla-Lisa Thordén byggt ut materialet ytterligare och rumsterat om en del i texten. Allt för att ge ytterligare tiotusentals läsare en ännu bättre guide, en inspirations- och handbok för hela året - kort sagt, en lojal följeslagare i det allt tuffare affärsklimatet.
Sagt om boken
"... tar med läsaren på en resa genom säljandets ädla konst, med en stor portion kunskap och erfarenhet. En mycket praktisk bok på en nivå som passar de flesta ..." Tommy Roos, VD/Rektor Sälj & Marknadshögskolan

Om författarna
Ulla-Lisa Thordén är jur. kand. och driver det egna företaget Republic Consulting AB som hjälper individer och företag att öka lönsamheten genom att arbeta smartare med sin försäljning. Hon är en erkänd föreläsare och talare, både i Sverige och internationellt, och har tidigare skrivit bl.a. "Bli din egen - en bok för företagsamma" och "Sæt pris på dig selv".
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sälj dig själv och ta betalt
 2. +
 3. Möt kunden öga mot öga : nyckeln till lönsamma uppdrag genom VIVA!-modellen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Möt kunden öga mot öga : nyckeln till lönsamma ... av Ulla-Lisa Thordén (inbunden).

Köp båda 2 för 563 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Sälj dig själv och ta betalt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Välskriven, tänkvärd och mycket användbar
  Malin Bring, 30 mars 2015

  Sälj dig själv och ta betalt är ett nöje att läsa.Fylld med praktiska och handfasta råd, rättfram, okonstlad och mycket välskriven. Jag har sällan, nej aldrig faktiskt, känt mig så nöjd efter att ha lagt en affärsbok ifrån mig.

 2. En riktigt inspirerande säljbok!
  My Tiljestam, 13 mars 2014

  Detta är en säljbok som verkligen är användbar. Den ger inspiration, praktiska tips och insikter i vad säljandet egentligen handlar om. Ulla-Lisa vet vad hon pratar om och delar generöst med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Hon lyfter fram motstånden och undanflykterna rakt upp och ner med en befriande glimt i ögat. Och hon lotsar oss säljskygga framåt mot uppsatta mål.

 3. Jag är inte rädd, jag kan sälja ;-)!
  Ulrika Gabriel, 3 april 2011

  Från att ha varit säljskygg känner jag efter att ha läst Ulla-Lisas härliga boka att det till och med ska bli riktigt roligt att sälja.
  Det här är en fantastiskt inspirerande, praktisk och rolig bok. Lätt att läsa från pärm till pärm, eller att använda som en uppslagsbok

 4. Det nödvändiga säljandet
  Soloföretagaren, 10 november 2009

  Läste Thordéns bok när första upplagan kom ut (Årets säljbok 2005). Den var bra. Den nya är ännu bättre! Boken ger mycket inspiration och avdramatiserar det för många så hemska säljandet.
  Samtidigt påminns man om det självklara som är så lätt att förtränga (det är ju både lättare och roligare att göra det man är bra på och helst av allt vill syssla med, kärnverksamheten): att utan kunder som är beredda att betala för varor eller tjänster kan inget företag överleva.
  En bok att läsa, h... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Ulla-Lisa Thordén