Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Kommunikation i organisationer
Antal sidor
281
Utgivningsdatum
2012-08-14
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 17 mm
Vikt
516 g
SAB
Qbaab
ISBN
9789147094837
Kommunikation i organisationer (häftad)

Kommunikation i organisationer

(8 röster)
Häftad Svenska, 2012-08-14
342
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Arbetsuppgifterna i dagens organisationer består i stor utsträckning av kommunikation. Det gäller inte bara professionella kommunikatörer utan också chefer och medarbetare. Hela organisationen existens och framgång är beroende av en väl fungerande kommunikation.

Läs mer
Den här boken tar upp den teoretiska grunden kring nyckelbegrepp inom kommunikation och organisation liksom själva processerna med koppling till organisationens visionsarbete, ledarskap, lärande och identitet.
I den andra upplagan av boken har författarna integrerat nya forskningsresultat sedan den första upplagan publicerades. Flera kapitel är helt omarbetade och ett nytt kapitel om sociala medier och intern kommunikation har tillkommit.
Boken är i första hand tänkt som en lärobok för studenter inom området organisationskommunikation. Boken riktar sig även till chefer, projektledare, kommunikatörer, HR-specialister, marknadsförare och andra som arbetar praktiskt med kommunikation i organisationer.

Om författarna
Mats Heide är docent vid Lunds Universitet, Catrin Johansson är docent vid Mittuniversitetet och Charlotte Simonsson är fil.dr vid Lunds Universitet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kommunikation i organisationer