Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2010-08-09
Upplaga
1
Förlag
Liber
Medarbetare
Wit Sandström, Ida de (förf.) / Olsson, Birgitta (förf.) / Thufvesson, Ola (förf.) / Johansson, Ulf (förf.) / Eskilsson, Lena (red.) / Fredriksson, Cecilia (red.)
Dimensioner
210 x 148 x 10 mm
Vikt
350 g
SAB
Qblnb,Qblbmd,658.8342
ISBN
9789147094998
Butiken : upplevelse, organisation och plats (häftad)

Butiken : upplevelse, organisation och plats

Häftad Svenska, 2010-08-09
317
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den här boken utforskar butiken som plats för social och kulturell interaktion. Butiken och detaljhandeln står idag inför en rad nya utmaningar som handlar om ökad mobilitet, stordriftsutveckling, etik, mångfald och konsumentinflytande. Butiken har också blivit ett viktigt varumärke där upplevelser betonas alltmer. Vi köper inte längre bara en vara, utan även en upplevelse, en identitet eller en livsstil. Hur skapar butiken mervärde utifrån perspektiv som lokalisering, utformning, personal och kunder? Spelar det någon roll var butiken är placerad och hur blir den tillgänglig för olika grupper?

Läs mer
Butiken - Upplevelse, organisering och plats bidrar med kunskap kring de olika praktiker som möts i fenomenet butik. Läsaren får en god inblick i de ut-maningar som är aktuella idag inom detaljhandeln och retail management som kunskapsområde.

Om författarna
Redaktörer för boken är Lena Eskilsson, fil.dr i kultur-geografi och Cecilia Fredriksson, fil.dr i etnologi. Samtliga författare är verksamma vid Institutionen för Service Management i Helsingborg, Lunds universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Butiken : upplevelse, organisation och plats
  2. +
  3. Ledarskap i butik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ledarskap i butik av Helena Schmidt Thurow, Camilla Ås Fritz (häftad).

Köp båda 2 för 702 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Butiken : upplevelse, organisation och plats