Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
185
Utgivningsdatum
2010-09-22
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
215 x 151 x 15 mm
Vikt
380 g
SAB
Op
ISBN
9789147095254
Trendspanarens handbok (inbunden)

Trendspanarens handbok

Inbunden Svenska, 2010-09-22

Slutsåld

Andra böcker om trender serverar färdiga framtidsbedömningar. Trendspanarens handbok ger dig i stället de verktyg och de tänkesätt som du behöver för att själv se de "osynliga" trenderna och bedriva framgångsrik och djupgående trendspaning.

Läs mer
Vi är trendspanande varelser som ägnar våra liv åt att undra vad som pågår i vår omvärld. Varför är det då så många förändringar som går oss spårlöst förbi och - ännu värre - kommer som en fullständig överraskning? Vad kan vi lära oss av de många extrema händelser som har ägt rum under det senaste decenniet? Vilka långsiktiga förändringar äger rum bakom dagliga tidningsrubriker och aktuella modeord?
Trendspanarens handbok är en inspirerande manual för att hjälpa dig slipa på dina färdigheter i trendspaning och navigera genom alla de förbryllande förändringar som hela tiden dyker upp. Den hjälper dig att skilja mellan hajp och faktiska insikter, mellan modetrender och megatrender. Med sju insikter om hur vårt sinne uppfattar förändringar kommer Trendspanarens handbok att göra dig till en bättre trendspanare i en tidsålder när vi alla behöver förstå och anpassa oss till förändringar i samhället, livet och affärslivet.

Om författarna
Magnus Lindkvist är trendspanare, framtidsforskare och föreläsare. Han utsågs 2009 till Årets Talare. Hans företag, Pattern Recognition, arbetar med företag och organisationer över hela världen för att försöka förstå (och tjäna pengar på) framtiden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Trendspanarens handbok