Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
250
Utgivningsdatum
2010-10-05
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
217 x 153 x 21 mm
Vikt
446 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147095261
Träna ledarskap (inbunden)

Träna ledarskap

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2010-10-05
402
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En inspirerande bok för alla som redan är ledare eller som är på väg att bli det. Här får du konkreta och verklighetsbaserade övningar för att träna ditt ledarskap. Du får lära dig hur du planerar och följer upp din träning.
Genom att ta din roll som ledare blir du tydligare och det blir lättare för medarbetarna att följa dig mot det gemensamma målet - en effektivare verksamhet.

Gå till tränaledarskap.se

Om författarna
Palle Lundberg är kommundirektör och 2009 blev han utsedd till Årets chef. Här berättar han om sin egen resa från blyg pojke till framgångsrik ledare och delar med sig av sina erfarenheter av många års ledarskap: om framgångar, misstag, lärdomar - och varför det är så viktigt att träna.

Sara Henrysson Eidvall är legitimerad psykolog med specialistbevis i arbetslivets psykologi. Hon är också chefspsykolog för Mensa International. Sara skriver om den senaste forskningen och ger dig metoder för att utvecklas i din ledarroll.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Träna ledarskap
  2. +
  3. Klart ledarskap - Utveckling av samarbete och partnerskap Reviderad upplaga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klart ledarskap - Utveckling av samarbete och p... av Gervase R Bushe (inbunden).

Köp båda 2 för 691 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Personlighet i arbete

    Sofia Sjöberg, Anders Sjöberg, Sara Henrysson Eidvall

    Hur viktigt är det egentligen att vara social och utåtriktad i arbetslivet? Förändras ens personlighet med åldern? Kan man förutsäga hur ansvarstagande en medarbetare kommer vara? Varför är personlighetsfaktorn känslomässig stabilitet så viktig fö...