Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Digit - verktyg för en digital värld
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2011-08-30
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
215 x 155 x 11 mm
Vikt
300 g
SAB
658.8,Qblb
ISBN
9789147095339
E-postmarknadsföring (inbunden)

E-postmarknadsföring

Inbunden Svenska, 2011-08-30
257
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
E-postmarknadsföring är den marknadsföringskanal som ger bäst valuta för pengarna. Rätt utnyttjad kan e-postkanalen skapa goda resultat och påverka bilden av företaget rejält med små ekonomiska medel.

Läs mer
Det som skiljer e-post från andra kanaler är möjligheten att mäta i stort sett allt och den stora flexibilitet som det innebär att enkelt kunna anpassa sina budskap till olika mottagare. En annan viktig skillnad är att e-postmarknadsföring inte kan användas för att hitta nya kunder - den ska göra befintliga kunder nöjdare, förmå kundämnen att bli kunder och vårda intressentrelationer.
I den här boken har författaren Anders Frankel samlat sina främsta lärdomar från alla de år som han har arbetat med e-postmarknadsföring. Steg för steg guidar han dig som vill jobba (ännu mer) professionellt med e-postmarknadsföring genom olika strategiska alternativ och mer konkreta råd och tips. Till exempel får du veta vilken roll e-posten kan spela i marknadsmixen och hur du kan använda e-postmarknadsföring tillsammans med sociala medier, hur du hanterar prenumerationer och bygger upp effektiva nyhetsbrev som blir lästa.

Om författarna
ANDERS FRANKEL är författare och entreprenör. Detta är hans femte bok. Anders Frankel är grundare av företaget Apsis, ett av Sveriges snabbast växande företag inom e-postmarknadsföring.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. E-postmarknadsföring
  2. +
  3. Digitala kampanjer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Digitala kampanjer av Anders Häger Jönson (inbunden).

Köp båda 2 för 495 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om E-postmarknadsföring