Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Digit - verktyg för en digital värld
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2011-02-17
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
215 x 150 x 10 mm
Vikt
240 g
SAB
Qblb
ISBN
9789147095346
Virusmarknadsföring (inbunden)

Virusmarknadsföring

Inbunden Svenska, 2011-02-17

Slutsåld

Vi älskar att dela med oss. Denna enkla princip är grunden för all virusmarknadsföring. Tekniken bygger på att människor självmant väljer att sprida vidare reklambudskap. Inte för att de får betalt för det - utan för att materialet är så starkt i sig självt. Genom att väcka känslor, engagera eller uppröra har effektiva viruskampanjer möjlighet att nå en miljonpublik på rekordtid.

Men hur skapar du en viruskampanj? Vad behöver du tänka på? Hur vet du när du har lyckats? Och vad skiljer denna typ av marknadsföring från andra tekniker? Den här boken ger dig svar på alla vanliga frågor.
Steg för steg går författaren igenom byggstenarna för framgångsrik virusmarknadsföring. Med van hand lotsar han dig genom kampanjarbetets olika faser: Från den första analysen, den kreativa processen och lanseringen till genomförande och uppföljning. Läs också om verkliga viruskampanjer i en rad inspirerande case.

Om författarna
Emil Holmström är prisbelönt copywriter och författare. Han arbetar för närvarande på en reklambyrå i Stockholm, och har tidigare skrivit flera böcker om kommunikation i digitala medier. Emil är också författare till språkböckerna "Om ett ord" (Bokförlaget DN) och "Om ett ord 2" (Forum).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emil Holmström

  • Om ett ord 2

    Daniel Ernerot, Emil Holmström

    Ännu mer om ett ord!
Alla ord har en historia. Här berättas den.
Grobian, punsch, knorrhane, helvetesmaskin, slashas, kinky, kuttersmycke och stalker. Den första boken blev en succé. Här återkommer författarna med en bo...

  • Om ett ord

    Emil Holmström, Daniel Ernerot

    Varför säger vi som vi gör? Och varför heter det som det heter? Hokuspokus, piano, jänkare, hugsvala, banta, kvacksalvare, bärsärk! I korta artiklar berättas här lättsamt om ordens betydelse, användning och ursprung. Flera hundra ord ...

Bloggat om Virusmarknadsföring