Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Digit - verktyg för en digital värld
Antal sidor
110
Utgivningsdatum
2011-02-17
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
217 x 150 x 12 mm
Vikt
240 g
SAB
Qblb
ISBN
9789147095353
Digitala kampanjer (inbunden)

Digitala kampanjer

Inbunden Svenska, 2011-02-17
238
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Digitala kampanjer innebär en revolution inom marknadsföringen. Plötsligt går det att driva kampanjer utan behov av stora medieinvesteringar. Allt som krävs av dig är en genuin förståelse för internet som medium, och förmågan att skapa kreativa lösningar som fångar mottagarnas intresse.
Den här boken ger dig svar på alla de avgörande frågorna: Hur ser förutsättningarna ut för marknadsföring på internet? Vilka kanaler ska du satsa på för att få ut ditt budskap? Och hur planerar och genomför du en digital kampanj?

Läs mer
Boken ger en överblick över det digitala marknadsföringslandskapet och visar steg för steg hur du utformar en kampanj som uppfyller just ditt syfte. Dessutom bjuder boken på en rad inspirerande exempel - se hur företag i olika branscher och av varierande storlek har genomfört lyckade kampanjer, och vilka lärdomar som går att dra av dem.

Om författarna
Anders Häger Jönsson är konsult med inriktning på internet, populärkultur och nischade målgrupper. Han arbetar i dag som PR- och marknadsföringsansvarig på mediabolaget La Vida Locash, och har tidigare varit projektledare på word-of-mouth-byrån Pronto Communication.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Digitala kampanjer
 2. +
 3. E-postmarknadsföring

De som köpt den här boken har ofta också köpt E-postmarknadsföring av Anders Frankel (inbunden).

Köp båda 2 för 495 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Häger Jönson

 • Färggladheten

  Anders Häger Jönson

  Färggladheten är som en ton. Den blåser genom världen och livet och ställer allting på ända, skapar resonans i miljontals flickkroppar. Klangen blir fenomen, uppfattningar, så sköra och förankrade i samtiden att de går sönder så fort vi försöker g...

 • Månsommar

  Tomas Antila, Anders Häger Jönson

  Kan Felix bli Månens största dj och samtidigt rädda universum? I en nära framtid har människor bosatt sig på Månen och huvudstaden Luna City är världens trendigaste stad. Men ett nytt supervapen hotar att bryta freden mellan Jorden och Månen. Av e...

Bloggat om Digitala kampanjer