Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2010-08-24
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
220 x 152 x 15 mm
Vikt
400 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147095469
Extern VD : så lyckas du! (inbunden)

Extern VD : så lyckas du!

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2010-08-24

Slutsåld

Boken är oumbärlig för vd:ar, ägare, styrelsemedlemmar och andra personer som arbetar med ledningsfrågor i ägarledda företag.

Läs mer
Du får en förståelse för hur en ägare tänker och resonerar samt vilken formalia som behöver vara på plats innan en ny ledare tillträder. Perspektivet är både den nya ledarens samt ägarens. Boken är lättläst och ger konkreta tips efter varje framgångsfaktor.
Sagt om boken
"Den här boken beskriver insiktsfullt en lång rad av potentiella fallgropar som man kan gå i, både som ägare och som anställd vd. Genom att läsa boken och följa dess handfasta råd kan man undvika fallgroparna och ge sitt företag och sig själv större chans till framgång." - Jan-Inge Isacsson, styrelseordförande och huvudägare, ScandInfo Marketing Research
"Boken ger svar på många av de frågor som både ägare och en presumtiv vd bör ställa sig innan parterna inleder ett samarbete. Boken är ett värdefullt verktyg - jag rekommenderar den varmt." - Marika Qvist, vd Folktandvården Skåne AB med erfarenhet av externa vd-uppdrag inom såväl ägarledda bolag som offentlig sektor.

Om författarna
Agneta Olsson har arbetat som extern vd i ägarledda företag. Hon driver idag ett företag som hjälper ägare att "släppa taget" och att framgångsrikt ta in extern vd för att ta ett företag till nästa nivå.
Annika Hall är docent i företagsekonomi med fokus på ägarskiften och ledarskiften i ägarledda bolag. Hon arbetar idag som rådgivare på Grant Thornton med inriktning generationsskiften.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Extern VD : så lyckas du!