Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
47
Utgivningsdatum
2011-02-02
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
225 x 210 x 5 mm
Vikt
130 g
SAB
Qbi
ISBN
9789147095995
Introduktion till Lean : grundläggande tanke- och arbetssätt (häftad)

Introduktion till Lean : grundläggande tanke- och arbetssätt

Häftad Svenska, 2011-02-02
221
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
"Vi kände att vi inom företagsledningen kommit till vägs ände med ständiga toppstyrda besparingsinsatser, så nu var det dags att pröva något nytt ..."
Citatet beskriver det som får allt fler verksamhetsledningar att bestämma sig för att anamma ett lean tankesätt som strategi för att utveckla sin verksamhet och nå sina övergripande mål. Boken vänder sig till alla som vill få en inblick i de grundläggande hörnstenarna i ett lean tanke- och arbetssätt. Dessa presenteras tillsammans med ett antal reflektioner från ledningspersoner och medarbetare kring vad det betytt i deras respektive verksamheter att införa lean.

Ett lean tanke- och arbetssätt är till stora delar sunt förnuft och förmågan att ifrågasätta det som sker. Är det vi gör verkligen fullt ut värdeskapande för dem vi är till för, dvs kunder, medarbetare, ägare och samhälle? En värdeskapande organisation ställer andra krav på verksamheten än vad som oftast gäller idag.

Om författarna
Paula Braun har mer än 15 års erfarenhet som konsult i egna bolag och är en av grundarna av Lean Concepts AB (2004). Med en bakgrund som beteendevetare har frågeställningarna handlat om verksamhetsutveckling och chefscoachning. Paula tillhör pionjärerna i Lean inom tjänstesektorn, administration och företagsledning. Robert Kessiakoff har drivit eget konsultföretag sedan 1994 och har mer än 20 års erfarenhet som vd och med styrelsearbete i olika svenska och amerikanska börsnoterade kunskapsföretag, därav mer än 15 år i utlandet. Han är vd i Lean Concepts AB, som han grundade tillsammans med Paula Braun, och ingår i Lean Enterprise Institute Faculty.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Introduktion till Lean : grundläggande tanke- och arbetssätt
  2. +
  3. Flaggskeppsfabriken : styrkor i svensk produktion - erfarenheter från ett utvecklingsprojekt med tio ledande produktionsföretag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Flaggskeppsfabriken : styrkor i svensk produkti... av Birgitta Södergren (häftad).

Köp båda 2 för 429 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »