Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Skriv
Antal sidor
132
Utgivningsdatum
2011-08-18
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 148 x 8 mm
Vikt
180 g
SAB
F.06
ISBN
9789147096015
Skriv : för att bli läst (häftad)

Skriv : för att bli läst

(1 röst)
Häftad Svenska, 2011-08-18
237
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Alla kan skriva. Visst är det så. Det är samtidigt lika självklart att en del texter engagerar mer än andra. Och att en text kan vara glasklar medan en annan är rörig och saknar struktur.

Läs mer
Din vardag på jobbet är full av möten med andra människor. En stor del av dem sker via det skrivna ordet i de sociala medierna. Ofta behöver du också kunna formulera dig övertygande i en rapport eller i en inbjudan till ett seminarium. Behovet av att lära sig att kommunicera på rätt sätt bara ökar, och det gäller mer än någonsin att skriva för att bli läst.
Skriv ger dig grunderna i professionellt skrivande och är till för dig som skriver utan att vara utbildad författare eller journalist. Du lär dig bygga en text som blir tydlig och engagerande. Du lär dig att konkretisera och berätta istället för att bara informera torrt och tråkigt. Du lär dig övertygandets konst och att använda en text för att bygga relationer.
Skriv handlar om sociala medier och om texter i brevform, i trycksaker, på webben och i tidningar. Här finns konkreta exempel och övningar med koppling till arbetslivet.
Boken lämpar sig både för individuella studier och i kurssammanhang inom företag, myndigheter och organisationer.

Om författarna
Tomas Lindbom är utbildare i kommunikation och skrivande. Han håller regelbundet kurser för chefer och anställda i olika branscher. Erfarenheterna därifrån finns i de exempel han tar upp i boken. Författaren arbetar också som rådgivare i strategisk kommunikation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skriv : för att bli läst
 2. +
 3. Det var en gång... om konsten att skriva sitt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det var en gång... om konsten att skriva sitt liv av Marja Bruzaeus, Monica Rönquist-Germanis (häftad).

Köp båda 2 för 446 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tomas Lindbom

 • Slaget om Frankrike

  Tomas Lindbom

  Frankrike befinner sig i ekonomisk kris, och den populism som sprider sig över hela Europa får allt starkare fäste. Slaget om Frankrike är en genomlysning av landets politiska förutsättningar och en analys av den avgörande konflikt som växer fram ...

 • Skriv

  Tomas Lindbom

  Alla kan skriva. Visst är det så. Det är samtidigt lika självklart att en del texter engagerar mer än andra. Och att en text kan vara glasklar medan en annan är rörig och saknar struktur. Läs mer Din vardag på jobbet är full av möten med andra män...

Bloggat om Skriv : för att bli läst