Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
110
Utgivningsdatum
2010-12-10
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 7 mm
Vikt
210 g
SAB
Qia
ISBN
9789147096022
Handbok för personlig försäljning : det mesta du behöver veta om försäljning (häftad)

Handbok för personlig försäljning : det mesta du behöver veta om försäljning

(1 röst)
Häftad Svenska, 2010-12-10
339
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Handbok för personlig försäljning ger inte alla svar och lösningar. Däremot får du massor av nyttiga tips och övningar, goda råd och belysande exempel från Sveriges mest erfarna experter på försäljning och affärsmannaskap. Den här andra upplagan av boken är kompletterad med ett nyskrivet kapitel om kundens inköpsprocess.

Handbok för personlig försäljning är en bok för dig som vill utveckla din kompetens och strävar efter att öka din kapacitet som säljare. Den vill locka fram och trimma dina affärsinstinkter, stärka din förmåga att tänka och göra bättre affärer.

Läs mer
"Att sälja är väl ingen konst", säger somliga. "Inte om man har en bra produkt." Men säljandet är faktiskt en konst. Även om du anser dig ha den bästa produkten finns det gott om konkurrenter med kanske bättre produkter och lägre pris. Hur ska då just du kunna övertyga köparen om att just din produkt är den bästa för kunden?

Om författarna
Rolf Laurelli är legendarisk affärspedagog och säljkonsult. Han är en av Sveriges mest erfarna experter på försäljning och affärsmannaskap. Rolf har gjort tusentals utbildningsinsatser i företag och organisationer och tidigare skrivit ett tjugotal böcker om försäljning. Han är knuten till Svenska Konsulthuset, ständig sekreterare i Svenska Säljakademin och var i åtta år förbundsordförande i Säljarnas Riksförbund.

Bengt-Åke Cras är en av Sveriges mest mångsidiga och publicerade författare för såväl ungdomar som vuxna. Efter att ha arbetat som bokförläggare och projektledare/copywriter på reklambyrå har Bengt-Åke kommit att varva sitt skönlitterära författande med allt fler faktabaserade böcker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handbok för personlig försäljning : det mesta du behöver veta om försäljning
  2. +
  3. Försäljning : enklare än du tror

De som köpt den här boken har ofta också köpt Försäljning : enklare än du tror av Magnus Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Handbok för personlig försäljning : det m...