Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ta ledarskapet till nästa nivå
Antal sidor
153
Utgivningsdatum
2011-08-29
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
245 x 175 x 13 mm
Vikt
420 g
SAB
Dokaa
ISBN
9789147096169
Ta ledarskapet till nästa nivå : personliga verktyg för vertikal utveckling (inbunden)

Ta ledarskapet till nästa nivå : personliga verktyg för vertikal utveckling

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2011-08-29

Slutsåld

Vill du komma vidare i din egen utveckling som ledare? Undrar du varför dina medarbetare inte verkar lika engagerade som du själv? Tycker du att det går trögt att leda verksamhetens utveckling? Då kan den här boken ge dig inspiration och stöd - och hjälpa dig att ta ditt ledarskap till nästa nivå.

Boken bygger på praktiska erfarenheter och på den senaste forskningen om den vuxna människans förmåga att mogna och utvecklas. Teori och praktik varvas med många exempel från vardagsledarskapets utmaningar och möjligheter, vilket ger tillfälle till både självreflektion och aha-upplevelser. Här får du upptäcka nio olika mänskliga förmågor som du kan utveckla i olika grad för att mogna i ditt ledarskap. Det är en bok att ha nära till hands i ditt dagliga ledarskap.

Läs mer
Ta ledarskapet till nästa nivå vänder sig till chefer som vill utveckla sitt ledarskap men är också intressant för den som arbetar med ledar- och organisationsutveckling.

Boken nominerades till årets HR-bok 2011. Tävlingen Årets HR-bok arrangeras av Sveriges HR-förening i samarbete med Personal & Ledarskap. Hundratals titlar bedöms efter kriterierna aktuell, angelägen och användbar. Juryn nominerar sedan tio böcker och denna titel var en av de som nominerades 2011.

Om författarna
Annika Bramsen, Ulf Giege och Katharina Arenvi har alla många års erfarenhet av ledarskap. Idag är de verksamma som konsulter och arbetar med chefer på alla nivåer i organisationer, såväl med individuell utveckling som med hela organisationer och ledningsgrupper.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ta ledarskapet till nästa nivå : personliga verktyg för vertikal utveckling. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Min ledstjärna
  Malin Grahn, 4 oktober 2019

  Den här boken gav mig insikter om mitt ledarskap som gjorde det enklare att förstå vilka förändringar jag behöver göra. Jag läser den lite då och då för att inte fastna i mina gamla vanor.
  Riktigt bra och rekommenderas varmt.

 2. nytt perspektiv på ledarskapsutveckling
  Dr Suess, 10 oktober 2014

  Boken beskriver en modell för vuxenutveckling som sedan apliceras på ledarskap och personlig utveckling som chef. Mycket givande! Nya perspektiv och anledning till reflektion.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna