Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Mobbning på arbetsplatsen
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2010-12-09
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
220 g
ISBN
9789147096312
Mobbning på arbetsplatsen - Handbok i konsten att slå tillbaka med hedern i behåll (häftad)

Mobbning på arbetsplatsen - Handbok i konsten att slå tillbaka med hedern i behåll

Häftad Svenska, 2010-12-09
294
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Nominerad till Årets HR-bok 2009!
Handboken för dig som vuxen blivit berörd av mobbning på arbetet - antingen som mobbad, som arbetskamrat, som chef eller som anhörig. Här beskrivs mobbarens och den mobbades värld och hur den mobbade kan slå tillbaka!

Läs mer
Talar man om mobbning så tänker nog de flesta på barn och ungdomar i skolan. Få vill se och erkänna att mobbning förekommer också i vuxenvärlden och på arbetsplatsen.
Den här boken vänder sig i första hand till alla som känner sig mobbade på jobbet, men även till alla som kommer i kontakt med mobbning och vill kunna förstå och hantera den. Förhoppningen är att boken kan hjälpa dig som är utsatt att känna igen mobbarens strategier och bättre förstå dina egna reaktioner. Så genomskådar och avväpnar du en mobbare - och så återvinner du din självkänsla och bryter egna negativa mönster. Detta är kort sagt en handbok i konsten att slå tillbaka och komma igen.

Om författarna
Lasse Eriksson har slagits mot vardagen hela sitt liv. Vardagen har hittills alltid vunnit och därför söker han sitt uttryck för att ta sig därifrån.
Lasse Eriksson är känd för den breda publiken bland annat för sin medverkan i TV-programmet Snacka om nyheter och radions Telespånarna. Han har skrivit musik, dramatik och böcker, och är dessutom bildkonstnär, ståuppkomiker, ekonomhistoriker och artist. I mitten av sextiotalet blev Lasse nordkalottmästare i höjdhopp, sedan dess har han fått flera andra utmärkelser och medaljer, bland annat Piteås guldmedalj nummer 11 och Owe Törnqvist-stipendiet.
Kristina Östberg är leg. psykoterapeut med kognitiv och beteendeterapeutisk inriktning (kbt), organisationsutvecklare och chefscoach.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mobbning på arbetsplatsen - Handbok i konsten att slå tillbaka med hedern i behåll
  2. +
  3. Mobbning och kränkande särbehandling - upptäcka, utreda, åtgärda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mobbning och kränkande särbehandling - upptäcka... av Jehoshua Kaufman (häftad).

Köp båda 2 för 559 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Mobbning på arbetsplatsen - Handbok i kon...