Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jäkla Människa!
Antal sidor
137
Utgivningsdatum
2011-05-20
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
216 x 152 x 12 mm
Vikt
300 g
SAB
Doka,158.7
ISBN
9789147096381
Jäkla människa! : en handbok i hur du hanterar jobbiga människor på arbetet (inbunden)

Jäkla människa! : en handbok i hur du hanterar jobbiga människor på arbetet

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2011-05-20
306
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vi har alla stött på människor som gör oss frustrerade, stressade eller till och med rädda. Människor som har ett beteende som stör oss till den grad att det påverkar vår vardag. Om dessa jobbiga personer finns på vår arbetsplats blir det särskilt problematiskt.

Läs mer
I den här boken får du lära dig att identifiera olika typer, till exempel manipulatören, martyren, smitaren och falskspelaren, och vad det är som gör dem så jobbiga. Du får också konkreta och användbara verktyg för att hantera dem. Dessutom får du veta hur du själv ska tänka och agera för att inte låta dessa personer störa dig, vilket kommer att göra din vardag och din arbetssituation lättare.

Om författarna
Mattias Lundberg är leg. psykolog, leg. psykoterapeut och docent i psykologi vid Umeå universitet. Han arbetar också som konsult, främst med chefshandledning, föreläsningar och krisledningsfrågor för företag. Mattias forskar även om personlighet och stress i arbetslivet.

Anders Wahlberg arbetar som leg. psykolog, främst inom organisation och arbetsmiljö. Hans huvudsakliga uppdrag är handledning till chefer och medarbetare samt utredning av och åtgärder kring konflikter och psykosocial arbetsmiljö.
Författarna har även skrivit: 17 typer av män och vad de säger till psykologen, 15 typer av kvinnor och vad de säger till psykologen, 16 typer av chefer och vad de säger till psykologen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jäkla människa! : en handbok i hur du hanterar jobbiga människor på arbetet
  2. +
  3. 17 typer av män : och vad de säger till psykologen

De som köpt den här boken har ofta också köpt 17 typer av män : och vad de säger till psykologen av Mattias Lundberg, Anders Wahlberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 539 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jäkla människa! : en handbok i hur du hanterar jobbiga människor på arbetet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra för individuell utbildning
    Robert Roos, 1 april 2015

    Bra bok som tydligt beskriver olika typer av personer som man kan råka ut för vid individuell utbildning som ex trafiklärare eller Montessori verksamhet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna