Personalekonomi idag (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2011-01-13
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
250 x 175 x 11 mm
Vikt
380 g
SAB
Qbf
ISBN
9789147096398
Personalekonomi idag (inbunden)

Personalekonomi idag

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2011-01-13

Slutsåld

I den här helt omarbetade upplagan finns pedagogiska modeller och konkreta exempel för hur man gör beräkningar på företagets viktigaste resurs - medarbetarna.

Läs mer
Vad kostar egentligen en befattning, hög personalomsättning, friskvård, utbildning eller sjukfrånvaro? Kan man beräkna värdet av bra rekrytering eller synliggöra personalen i den ekonomiska redovisningen? Går det över huvud taget att räkna på personal?
Svaret på den sista frågan är ja. I den här helt omarbetade upplagan finns pedagogiska modeller och konkreta exempel för hur man gör beräkningar på företagets viktigaste resurs - medarbetarna. Dessa kan med fördel användas ute i verksamheten.
Du behöver inga större kunskaper i företagsekonomi för att ta till dig innehållet. Boken vänder sig huvudsakligen till personer med personalansvar, såsom chefer, arbetsledare och fackliga förtroendemän, och till studerande vid högskolor och universitet. Men boken kan även användas av andra som är intresserade av att lära sig mer om hur man kan räkna på personalen.

Om författarna
Ulf Johanson är professor emeritus i företagsekonomi, anknuten till Institutet för Miljömedicin vid Karolinska Institutet. Han har skrivit många vetenskapliga artiklar, böcker och bokkapitel, ensam eller tillsammans med andra.
Anders Johrén är föreläsare, utredare och analytiker på Nyckeltalsinstitutet. Han är medförfattare till flera böcker inom ämnet ekonomi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Personalekonomi idag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Begriplig
    smurfen , 24 oktober 2016

    Boken ingår som obligatorisk litteratur men den är lättläst och lätt att begripa. Bra uträkningar och lätt att hitta i.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna