Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Det dynamiska företaget
Antal sidor
238
Utgivningsdatum
2011-05-04
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
216 x 151 x 18 mm
Vikt
460 g
SAB
Qbkc
ISBN
9789147096756
Det dynamiska företaget : om följsamhet och flödesorienterade affärsmodeller (inbunden)

Det dynamiska företaget : om följsamhet och flödesorienterade affärsmodeller

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2011-05-04
384
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Dagens osäkra affärsklimat betraktas av många som ett problem och en risk som måste hanteras. I den här boken vänder författarna på perspektivet och betraktar osäkerheten som en möjlighet till framgång - om företaget har tillräcklig dynamisk förmåga. Den dynamiska förmågan innebär att företaget snabbt kan förändra sin marknadsstrategi och sin dagliga verksamhet. Det kräver en tydlig och flödesorienterad affärsmodell med en effektiv och följsam kedja från leverantör till slutkund. Denna bok presenterar en modell för hur företaget kan uppnå en sådan dynamisk effektivitet och diskuterar hur man kan omsätta den i praktisk handling. Boken vänder sig till chefer och ledningsgrupper i företag som vill utvecklas i takt med omvärldens krav och därmed få bäst förutsättningar att överleva och växa i det krävande affärsklimatet - survival of the fittest!

Om författarna
Mats Abrahamsson är professor i logistik vid Linköpings tekniska högskola och har arbetat som strategikonsult. Stefan Karlöf är konsult inom marknadsstrategi och affärskommunikation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det dynamiska företaget : om följsamhet och flödesorienterade affärsmodeller
  2. +
  3. Tjänster och helhetslösningar : nya affärsmodeller för konkurrenskraft

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tjänster och helhetslösningar : nya affärsmodel... av Christian Kowalkowski, Daniel Kindström (häftad).

Köp båda 2 för 794 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Logistikdriven affärsutveckling

    Mats Abrahamsson, Erik Sandberg

    För att kunna möta nya utmaningar och tillvarata alla de möjligheter som ges av den allt intensivare digitaliseringen behöver näringslivet och samhället i stort förnyas. I ett sådant utvecklingsarbete blir logistikdriven affärsutveckling en viktig...