Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Konfliktkompetent ledarskap
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2012-05-18
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
218 x 150 x 15 mm
Vikt
370 g
SAB
Qbab,658.42
ISBN
9789147096916
Konfliktkompetent ledarskap : en guide till att förstå, hantera och förebygga konflikter i arbetslivet (inbunden)

Konfliktkompetent ledarskap : en guide till att förstå, hantera och förebygga konflikter i arbetslivet

Inbunden Svenska, 2012-05-18
278
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Konfliktkompetent ledarskap är en bok för dig som på djupet vill förstå varför du och dina medarbetare hamnar i konflikt trots god vilja och goda intentioner. Boken vägleder dig i det kaos av känslor som konflikter skapar och ökar din förståelse för vad som generar dem och hur du kan förebygga och hantera konflikter. På arbetsplatsen riskerar olika beteenden och uppfattningar, trots goda avsikter, att krocka och ge upphov till kostsamma konflikter.

Läs mer
Konflikter kan förstås utifrån strukturella orsaker - som handlar om obalanser som uppstår människor emellan och hur du är som människa - det vill säga vilka värderingar du bär med dig och dina erfarenheter av konflikter. Med bokens hjälp får du lära dig mer om hur du i ditt ledarskap kan kommunicera med större medvetenhet och därmed agera konfliktförebyggande och mer konstruktivt vid lösandet av konflikter. Syftet är att använda konflikter som en möjlighet till utveckling och nya kreativa lösningar.
Konfliktkompetent ledarskap är en matnyttig bok som dessutom gör dig mer uppmärksam på hur du och andra fungerar, interagerar och kommunicerar på ett djupare plan med utgångspunkt från Kommunikologi. Boken är fylld av illustrerande exempel och praktiska guider som inspirerar dig som ledare att skapa förutsättningar för ökad konfliktkompetens på din arbetsplats.

Om författarna
Emma Pihl är författare till en rad böcker inom ämnena personlig utveckling och personligt ledarskap. Hon är karriärcoach och efterfrågad föreläsare, expert anlitad i media och utbildar på teman som personlig utveckling, karriär och ledarskap.
Läs mer om Emma på hennes hemsida http://inspirera.nu
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konfliktkompetent ledarskap : en guide till att förstå, hantera och förebygga konflikter i arbetslivet
  2. +
  3. Ledarskapshandboken : Att utveckla och stärka ledarskapet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ledarskapshandboken : Att utveckla och stärka l... av Bosse Angelöw (häftad).

Köp båda 2 för 717 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Konfliktkompetent ledarskap : en guide ti...