Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Personlig genomslagskraft
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2012-05-29
Upplaga
1
Förlag
Liber
Översättare
Eva Trägårdh
Dimensioner
210 x 150 x 15 mm
Vikt
340 g
SAB
Doef
ISBN
9789147097449
Personlig genomslagskraft : sju starka vanor från världens bästa kommunikatörer (häftad)

Personlig genomslagskraft : sju starka vanor från världens bästa kommunikatörer

Häftad Svenska, 2012-05-29

Slutsåld

Personlig genomslagskraft - det vill säga förmågan att nå fram med sitt budskap till andra människor - har blivit en av vår tids högst prioriterade kompetenser hos chefer och medarbetare. Den goda nyheten i sammanhanget är att vi alla kan öka vår personliga genomslagskraft genom träning och genom att vara medvetna om en del ganska enkla tekniker som stärker vår kommunikation.

Läs mer
Med utgångspunkt i många års erfarenhet som kommunikationskonsult, tv-journalist och efterfrågad föredragshållare och utbildare ger Jesper Klit i den här boken en lång rad verktyg, metoder och insikter för att utveckla din personliga genomslagskraft. Boken är uppbyggd kring de sju starkaste vanorna från världens bästa kommunikatörer - som exempelvis Barack Obama, Tony Blair, Oprah Winfrey och Richard Branson - fördelade på sju kapitel som också innehåller nyttiga övningar, tips, exempel, reflektionsfrågor och konkreta åtgärdsförslag.
Personlig genomslagskraft är en underhållande handbok för alla som vill ha konkret vägledning och inspiration för att stärka sin personliga genomslagskraft. Yes, you can!
"Bokens bärande premiss lyder så här: Oavsett om du är internationell koncernchef eller chef för en förskola så behöver du kunna använda din personliga genomslagskraft för att kommunicera effektivt och därmed få saker och ting gjorda. Genom att bli medveten om de tekniker som stärker och förbättrar kommunikationen kan du lära dig att skruva upp din personliga genomslagskraft. Den här boken ger dig en detaljerad inblick i de sju starkaste vanorna från världens bästa kommunikatörer." - Utdrag ur boken Översättning Eva Trägårdh
Sagt om boken
"Jag vill rekommendera Personlig genomslagskraft eftersom den skiljer ut sig från den stora mängden böcker på detta område genom att vara lättillgänglig men ändå omfattande, detaljerad och mycket konkret."
- Steen Hildebrandt, professor i organisationsteori och ledarskap, Aarhus Universitet
"Personlig genomslagskraft är en enastående och inspirerande handbok för ledare och specialister."
- Alfred Josefsen, koncernchef Irma
"Personlig genomslagskraft är en utmärkt bok som förser dig med praktiska och kraftfulla verktyg som kan hjälpa dig att uppnå dina affärsmässiga mål."
- Pål Thore Krosby, koncernchef Aller Media
"Personlig genomslagskraft är en fantastiskt lättillgänglig bok som samtidigt ger mycket användbara modeller i konsten att kommunicera effektivt."
- Lene Skole, koncernchef Coloplast

Om författarna
Jesper Klit är kommunikationskonsult och en ledande internationell auktoritet inom kommunikation och ledarskap. Han har tidigare arbetat på Weekendavisen, TV2 och Nordisk Film TV, där han i sex år var vd. Bland hans kunder finns en lång rad företag, ledare och politiker från hela världen. Jesper Klit är en eftertraktad talare och författare till flera böcker.
Läs mer om författaren på:www.jesperklit.dk
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Personlig genomslagskraft : sju starka va...