Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Medarbetarsamtal
Antal sidor
103
Utgivningsdatum
2012-09-06
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
217 x 152 x 13 mm
Vikt
245 g
SAB
658.3124,158.7,Qbfbc
ISBN
9789147097463

Medarbetarsamtal : varför sitter vi här egentligen? Handbok för chefer

Inbunden, Svenska, 2012-09-06
245 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I företag och organisationer förväntas chefer och medarbetare genomföra medarbetarsamtal. Ofta genomförs dessa samtal utan något klart mål eller syfte, och ofta med fokus på medarbetaren istället för att sätta ljuset på medarbetarens uppdrag, roll och utveckling i verksamheten. Den här boken utgår från arbetsgivarens uppdrag. När ledningen antingen är politiskt styrd eller vinstdrivande utvecklas verksamheten konstant: Vad ska vi genomföra? Vad behöver våra medarbetare utveckla för att vi ska klara det?

Läs mer
Detta är en enkel och konkret handbok för dig som är chef och ska genomföra medarbetarsamtal. Den innehåller tips och råd på hur du planerar, genomför och följer upp medarbetarsamtal. Boken innehåller också mallar och olika checklistor.

Om författarna
Georg Frick är arbetsrättsspecialist och har mångårig erfarenhet som förhandlare, rådgivare och arbetsgivarkonsult. Han är delägare och verksam i konsultföretaget Long & Partners AB och har tidigare skrivit flera böcker om arbetsrätt, lön och lönekriterier, bland annat Arbetsrätt: handbok för chefer och Lönesamtal: handbok för chefer om individuell lönesättning.
Sofia Norberg är civilingenjören som blev chefsutvecklare i egen regi. Hon har mångårig erfarenhet av utbildning och rådgivning till chefer och ledare på alla nivåer. Sofia är verksam inom både näringslivet och offentlig sektor. Sofia har skrivit flera ledarskapböcker, senast: Våga Chefa!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Medarbetarsamtal : varför sitter vi här egentligen? Handbok för chefer
  2. +
  3. Målmedveten : prioritera rätt och säg nej med gott samvete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Målmedveten : prioritera rätt och säg nej med g... av David Stiernholm (häftad).

Köp båda 2 för 474 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Medarbetarsamtal : varför sitter vi här e...