Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
173
Utgivningsdatum
2012-01-19
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 10 mm
Vikt
320 g
SAB
331.256,344.4850125,Ohae-c:oe,Ohafd-c:oe,Ohab-c
ISBN
9789147097630
Arbetsmiljörätt och rehabilitering (häftad)

Arbetsmiljörätt och rehabilitering

(3 röster)
Häftad Svenska, 2012-01-19
344
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Arbetsmiljörätt och rehabilitering är en praktisk handbok men också en uppslagsbok och ger en samlad redovisning av de aktuella reglerna i lagar, förordningar, tillämpningsföreskrifter och kollektivavtal. Den sätter in reglerna i ett sammanhang vilket underlättar förståelsen och ger en helhetssyn.

Läs mer
Arbetsmiljörätten och reglerna om sjukförsäkringen har varit mycket omdiskuterade under 2000-talets första decennium. Det gäller såväl på samhällsnivå som på organisations-, grupp och individnivå. Ekonomiska kostnader har ställts mot anställdas utslagning från arbetsmarknaden och arbetsmiljöförhållanden i företag, kommunala förvaltningar och statliga myndigheter. Reglerna för arbetsmiljö-, arbetsskade- och rehabiliteringsområdena har ändrats ett flertal gånger under 2000-talets inledande decennium. I flera fall har det tillkommit nya regler utifrån olika EG-direktiv t.ex. inom diskrimineringsområdet.

Om författarna
Lars Zanderin är universitetslektor (em.) och undervisar i arbetsmiljörätt, arbetsrätt, PA- och organisationsfrågor vid Växjö universitet. Han är vidare knuten till Rättssociologiska enheten, Lunds universitet. Mats Günzel är socionom och har mångårig erfarenhet av rehabiliteringsarbete. Han är nu ansvarig för extern samverkan inom Försäkringskassan i Blekinge.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arbetsmiljörätt och rehabilitering
  2. +
  3. Gränslöst arbete - Socialpsykologiska perspektiv på det nya arbetslivet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gränslöst arbete - Socialpsykologiska perspekti... av Michael Allvin, Gunnar Aronsson, Tom Hagström, Gunn Johansson, Ulf Lundberg (häftad).

Köp båda 2 för 711 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Arbetsmiljörätt och rehabilitering