Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
82
Utgivningsdatum
2012-11-08
Förlag
Liber AB
ISBN
9789147097678
Webbstrategi (e-bok)

Webbstrategi (e-bok)

Verktyg för en digital värld

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-11-08
179
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Internet är stort, komplext, mångfacetterat och dessutom under ständig förändring. Det är också verksamhetskritiskt. Därför är det angeläget att ha en webbstrategi, en övergripande plan för hur man gör rätt saker ? på rätt sätt ? i rätt ordning ? i digitala kanaler.
Den här boken är skriven för dig som på något sätt påverkar din verksamhets internetnärvaro. Den ger dig svar på alla de vanligaste frågorna: Vad innehåller en webbstrategi? Vilka frågor ska den besvara? Hur använder man strategin som ett styrverktyg?

Läs mer

Steg för steg leder författaren dig igenom processen ? från i vilka situationer du behöver en strategi och hur du planerar och genomför strategiprojekt, till hur du formulerar strategiska riktlinjer, sätter upp mätbara mål och tar fram en handlingsplan. Parallellt får du följa flera exempel från verkliga webbstrategiprojekt.
När webbstrategin är på plats vet du vad som ska göras för att företaget ska nå sina mål. Hur det ska göras, det vill säga hur de taktiska aktiviteterna ska definieras i detalj och genomföras, behandlas inte i en webbstrategi och därför inte heller i den här boken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Webbstrategi