Helt överens! Handbok i hållbar kommunikation (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Helt överens!
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2012-03-19
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 150 x 12 mm
Vikt
300 g
SAB
Doef,Doka,153.6,158.7
ISBN
9789147098095
Helt överens! Handbok i hållbar kommunikation (häftad)

Helt överens! Handbok i hållbar kommunikation

(1 röst)
Häftad Svenska, 2012-03-19
275
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Tredje reviderade upplagan! Vi kommunicerar ständigt. Ändå saknar de flesta kunskap om kommunikationens grunder. I denna handbok lär du dig skilja på god och dåligt fungerande kommunikation och vilka fyra förmågor som behövs för att bli helt överens!

Läs mer
Hållbar kommunikation innebär att det som sägs ska hålla att bygga vidare på - för alla som berörs av den fråga som avhandlas. Med rätt verktyg och övning kan vi bli mycket bättre på att lyssna och förstå, att våga fråga, att dra kloka gemensamma slutsatser och att uttrycka oss och då kan vi också bli överens på riktigt!
I den här handboken får du lära dig de fyra förmågor som tillsammans ger oss en hållbar kommunikation och möjlighet att skapa riktigt goda relationer. Du får även lära dig att urskilja olika samtalsklimat, från god till dåligt fungerande kommunikation, samt att lösa vanliga kommunikativa problem. Varje kapitel rymmer handfasta råd och praktiska övningar.

Om författarna
Eva Grundelius är biolog och organisationskonsult och har utvecklat de verktyg som beskrivs i Helt överens! Den lämpar sig både för självstudier, studiecirklar och organiserade kurser. Kunskaperna har du nytta av överallt där kommunikationen är viktig: på arbetsplatsen, inom skola och utbildning, i föreningslivet och privat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Helt överens! Handbok i hållbar kommunikation
  2. +
  3. Kommunikation i organisationer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kommunikation i organisationer av Mats Heide, Catrin Johansson, Charlotte Simonsson (häftad).

Köp båda 2 för 635 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »