Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Har du attityden?
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2012-11-13
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
217 x 153 x 15 mm
Vikt
401 g
SAB
Qbaab
ISBN
9789147098644
Har du attityden? : en inspirationsbok om företag som vill förändra världen (inbunden)

Har du attityden? : en inspirationsbok om företag som vill förändra världen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-11-13
328
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Lusten som kan förändra världen!
Den här boken vill ge dig en bild av vad som krävs för att skapa utmanande företag i världsklass. Vill man utmana världen måste det finnas passion och lust, och det krävs att alla är med och driver. Men hur hanterar man det höga tempot, den starka initiativkraften och att alla är med och driver - utan att det blir totalt kaos?

Läs mer
Tyngdpunkten i boken ligger på att förklara mer om "genomförandeförmågan", det vill säga kultur, ledarskap och medarbetarskap.
Hur kommer det sig att ledningen i de flesta företag och organisationer helt och hållet bortser från genomförandeförmågan - trots att det är den som gör skillnad och skapar långsiktig framgång?
"Jag vill att du som läsare ska känna dig inspirerad och utmanad - och få lust att vara med och bygga ett företag som utmanar världen!" skriver Claes Knutson i förordet.
Boken är kryddad med praktiska exempel från svenska och internationella företag.

Om författarna
Claes Knutson har mångårig erfarenhet av tillväxtföretag, både som ledare i näringslivet, som konsult i Ahrens & Partners och som grundare av konsultbolaget Tillväxtpartner. Bland de tillväxtföretag han har arbetat med märks H&M, Europolitan/Vodafone, Boxer, Nordnet och Net Entertainment. Claes Knutson är också en uppskattad föredragshållare, bland annat på temat "Den framgångsrika arbetsplatsen" och "Det inkluderande ledarskapet". En arbetsplats som kan få verksamheten att blomstra - både ekonomiskt och när det gäller engagemanget hos de anställda!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Har du attityden? : en inspirationsbok om företag som vill förändra världen
  2. +
  3. Challengers! Företagen som ritar om kartan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Challengers! Företagen som ritar om kartan av Claes Knutson (häftad).

Köp båda 2 för 604 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Har du attityden? : en inspirationsbok om företag som vill förändra världen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Boken om värderingar
    Matz Blidby, 14 augusti 2017

    Boken hjälper dig att förstå hur du ska ta fram ditt företags värderingar på ett pedagogiskt sätt så att du får de rätta attityderna i företaget och uppnår lust och passion.

Visa alla 1 recensioner