Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kundrelationer i sociala medier, Exec
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2012-09-06
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
208 x 135 x 8 mm
Vikt
180 g
SAB
Pucb
ISBN
9789147098859
Kundrelationer i sociala medier (inbunden)

Kundrelationer i sociala medier

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-09-06
201
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Framgångsrika företag ser till att kunderna känner sig värdefulla och lyssnade på. Sociala medier är effektiva verktyg för att få den nära och direkta kontakt som efterfrågas. Och om de används rätt kan de skapa såväl goda kundrelationer som ökad lönsamhet.
Sociala medier har gett företag - och kunder - en helt ny arena, där det är lätt för kunderna att ge sin syn på företaget.
Och de brukar ge både ris och ros. Det är därför viktigt att finnas med och kunna svara och ge feedback till kunder i sociala medier. Om ditt företag inte finns med i de sammanhangen vet du inte vilka rykten som sprids om er.

Läs mer
Merparten av dialogen i sociala medier är positiv och du har möjlighet att påverka när du deltar aktivt. Ta första steget för att skapa bättre kundrelationer genom att använda sociala medier på ett smart sätt. Börja med att skapa en strategi för företagets närvaro i sociala medier. Lyssna på vad andra säger om er. När ni kommit i gång utvärderar ni reaktionerna från kunderna. Var beredd att justera strategin vid behov. Låt sedan kundtjänst i samarbete med marknadsavdelning sköta kommunikationen.

Om författarna
Stephanie König är utbildningskonsult, grundare och VD för Sofy AB. Sofy står för So For You och visar vad Stephanie tycker är viktigt. Stephanie har drivit företag sen 1994 och har en lång och bred erfarenhet av utbildning, organisationsutveckling och strategier i sociala medier. Hon är en uppskattad föreläsare, har utbildat tusentals människor och brinner för att stärka kundrelationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kundrelationer i sociala medier
  2. +
  3. Enkel webbdesign

De som köpt den här boken har ofta också köpt Enkel webbdesign av Mary Millhollon, Jeff Castriana, Leslie Lothamer (häftad).

Köp båda 2 för 360 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kundrelationer i sociala medier. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Förenklad, lite ytlig, gav grundläggande kunskap och...
    Johanna Adner, 25 april 2013

    Förenklad, lite ytlig, gav grundläggande kunskap och tankar. Dyr för sitt innehåll. Annars lättläst och lättförståelig. En aning omgivande för universitetsstudenter.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Kundrelationer i sociala medier