Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
E-handel
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2014-04-23
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 10 mm
Vikt
411 g
SAB
Qi
ISBN
9789147098897
E-handel : så driver och utvecklar du den (häftad)

E-handel : så driver och utvecklar du den

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-04-23
395
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
E-handel - så driver och utvecklar du den är en praktisk handbok för dig som antingen ska bygga upp en e-handel eller som redan gjort det och behöver utveckla den vidare. Boken utgår från modellen e-handelscirkeln med tio nyckelområden som alla måste fungera för att det ska bli en framgångsrik verksamhet. Upplägget gör sig även mycket bra som kurslitteratur och för kursplanering.

Läs mer
Boken vägleder och inspirerar om allt från e-handelslösningar, logistik och mobil e-handel till hur du ska arbeta med online-marknadsföring och sökbarhet på Google och sociala medier. Steg för steg får du en inblick i hur du effektivt kan organisera och strukturera din verksamhet. Lättillgängliga exempel, checklistor och bilder över kända företags olika lösningar ger dig konkreta verktyg för att lyckas med din e-handel.
I denna andra omarbetade upplaga har det tillförts två nya nyckelområden: mobil e-handel, som står för en ökande andel kunder, och business to business (B2B), som skiljer sig från vanlig e-handel mot konsumenter. Boken har också uppdaterats med aktuella exempel och bilder.
Sagt om boken
"Denna aktuella och innehållsrika bok är en av ämnesområdets bästa. Tidigare upplaga bör bytas ut mot denna andra omarbetade upplaga som utökats med avsnitt om mobil e-handel och b2b."
- Jan-Olof Svensson, BTJ

Om författarna
Daniel Lantz har många års erfarenhet av verksamheter online och e-handel. Han har tidigare varit produktchef på Spray, affärsansvarig för e-handelssystem på webbhotellet Ballou samt drivit e-handel på Telenor. Idag arbetar han som Marketing Director på Gymgrossisten.com som är en del av CDON Group. Han är flitigt anlitad som föreläsare och rådgivare om e-handel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. E-handel : så driver och utvecklar du den
  2. +
  3. Gräv guld i dina egna kanaler : sälj mer på nätet - utan att köpa mer reklam

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gräv guld i dina egna kanaler : sälj mer på nät... av Christer Pettersson (häftad).

Köp båda 2 för 616 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av E-handel : så driver och utvecklar du den. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fullmatad med aktuella tips!
    Olivia Bergersson, 6 maj 2014

    Med hjälp av denna guide så vågar jag nu faktiskt förverkliga min dröm och öppna en egen e-butik,
    se upp Pop ;)

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om E-handel : så driver och utvecklar du den