Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Coachande Handledning
Antal sidor
218
Utgivningsdatum
2013-06-04
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 149 x 13 mm
Vikt
305 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147099009
Coachande handledning : en metodbok för ledarutveckling och professionellt klientarbete (häftad)

Coachande handledning : en metodbok för ledarutveckling och professionellt klientarbete

(3 röster)
Häftad Svenska, 2013-06-04
338
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Coachande handledning är en metod som hjälper dig att effektivt komma åt kärnan i den situation bestående av flera parter och relationer. När du använder coachande handledning höjs den professionella tonen i ditt arbete.

Läs mer
Boken hjälper dig att bli mer förankrad och säker i dig själv och dina kunskaper. Du får flera verktyg för att kunna arbeta mer effektivt med relationer och ledarskap, även till relationen med dig själv som ledare, chef, coach, lärare eller HR. Du blir tydligare och mer handlingskraftig i dina samtal och i ditt ledarskap.
Den här metodboken är den första i sitt slag på svenska. Författarna bjuder på sin gedigna erfarenhet och sin egen coachande handledningsmodell med elva perspektiv som hjälper dig att se och förstå dig själv, din klient, medarbetare, organisation, dina relationer, psykologiska processer, mönster och sammanhang.

Om författarna
Båda författarna är idag verksamma inom CoachWalk Academy, ett bolag som de har varit med och grundat. CoachWalk Academy är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom professionell coaching och strävar efter att vara i framkant när det gäller coachutbildningar, såväl grundkurser som vidareutbildningar eller kundanpassade utbildningar.
Ann Kelheim är coachande handledare och coach sedan 2006. Hon har en bakgrund som personalvetare och samtalsterapeut i psykosyntes. Hon har tidigare skrivit boken "Hitta Ditt Sanna Jag".
Britt Weide är coachande handledare och coach sedan 2005. Hon har magisterexamen i idrottspsykologi och en elitidrottskarriär i hästhoppning på meritlistan samt är utbildad samtalsterapeut i psykosyntes. Britt är ledamot i ICF Sveriges styrelse, där hon arbetar med kompetens- och etikfrågor.
Bägge författarna arbetar idag med att coacha, inspirera och utbilda coacher, ledare och medarbetare i professionell coaching och coachande handledning.

Recensioner
"Bokens syfte är att avgränsa begreppet från andra liknande begrepp som chefande, handledning och mentorskap. Genom att gradvis undanta dessa mer allmänna begrepp vill boken ge professionell coaching ett ansikte. [...] Ambitionsnivån är hög, coaching är en verksam del i all utveckling, en del som hittills förbisetts. Att stegvis - boken anvisar 11 (12) steg - gå vidare till att kunna coacha de som mest behöver stöd/pepping i en organisation eller som individ är bokens plus. En handledning för effektiv coaching som många borde ha läst." BTJ häfte 13118155 Lektör Uno Nilsson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Coachande handledning : en metodbok för ledarutveckling och professionellt klientarbete
  2. +
  3. Coaching för bättre resultat : Principer och strategier för coachande leda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Coaching för bättre resultat : Principer och st... av John Whitmore (häftad).

Köp båda 2 för 777 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »