Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Bokföring från början
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2013-01-23
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
298 x 211 x 8 mm
Vikt
400 g
SAB
Qbcb
ISBN
9789147099047
Bokföring från början : lösningar (häftad)

Bokföring från början : lösningar

(21 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2013-01-23
289
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En kombinerad fakta- och övningsbok som inte förutsätter några förkunskaper i bokföring/redovisning. Innehåller teori och ett stort antal övningar och praktikfall baserade på autentiska verifikationer och vanligt förekommande affärshändelser. Målet är att läsarna ska lära sig så mycket bokföring att de självständigt kan sköta den löpande bokföringen i ett mindre företag eller assistera i detta arbete i en större rörelse.

Läs mer
Bokföring från början är speciellt lämplig för praktiskt inriktade kurser på utbildningsföretag, KY-utbildningar, Komvux, studieförbund och inom ramen för företagsintern utbildning. Tack vare den klara pedagogiska linjen är den även utmärkt för självstudier. Till boken finns separat facit med fullständiga lösningar och förslag på studieplan.
Bokföring från början utgör tillsammans med Bokslutet från början ett heltäckande läromedelspaket i bokföring, årsbokslut och årsredovisning.

Om författarna
Rolf Johansson, Claes Ridderström och Caroline Östgren. Författarna har långvarig erfarenhet av redovisningsarbete och undervisning för yrkesverksamma vuxna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bokföring från början : lösningar
 2. +
 3. Bokföring från början Faktabok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bokföring från början Faktabok av Rolf Johansson, Claes Ridderström, Caroline Östgren (häftad).

Köp båda 2 för 704 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bokföring från början : lösningar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En väldigt pedagogisk, härlig bok!
  Cibelia Emilia Redha, 27 februari 2017

  En bra och pedagogisk bok för mig som aldrig hållt på med bokföring Bokens innehåll är väldigt lättläst när jag sitter med manuell bokföring Bra att ha när jag har frågor angående dubbel bokföring, vilka konton som ska användas eller annat, och behöver vägledning. Mycket värd pengarna.

  Jag rekomenderar till alla som vill lära sig bokföring köpa den här härliga boken!

 2. Ta den med
  plitlars, 24 mars 2015

  Skönt med lösningar som komplement. Enkelt att kika och jobba med lösblad. Bra genomgånget för att knyta an till huvudbokens frågeställningar. Förbättrar mitt bokförande!

 3. En bra bokföringsbok för "nybörjare", på vissa sidor...
  kerstin Henriksson, 28 oktober 2013

  En bra bokföringsbok för "nybörjare", på vissa sidor stämmer inte alls med facit - själv tror jag det är feltryck, synd att inte förläggaren såg det! Annars bra bok som sagt - sätt igång med debet och kredit, lycka till

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Bokföring från början : lösningar