Obstetrisk öppenvård (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Obstetrisk öppenvård
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2011-09-19
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
680 g
SAB
618.2,Vgab
ISBN
9789147099597
Obstetrisk öppenvård (häftad)

Obstetrisk öppenvård

Häftad Svenska, 2011-09-19
497
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I denna tredje upplaga av Obstetrisk öppenvård ger några av landets främsta specialister praktiskt inriktad information om det moderna omhändertagandet av gravida inom öppenvården. Här beskrivs bland mycket annat rådgivning, undersökningar och övervakning vid normala och komplicerade graviditeter, omhändertagandet av gravida med kronisk sjukdom samt handläggning av komplikationer under graviditet och puerperium.

Alla kapitel har reviderats, informationen har uppdaterats, bildmaterialet har utökats och två nya kapitel har tillkommit: Överburenhet respektive Graviditetsövervakning i ett migrationsrelaterat perspektiv. Boken har strukturerats om och den grafiska utformningen har förnyats.

Läs mer
Obstetrisk öppenvård vänder sig dels till läkar- och barnmorskestuderande, dels till alla som är verksamma inom den obstetriska öppenvården - allmänläkare, gynekologer och obstetriker, andra specialister som neonatologer och anestesiologer, samt exempelvis barnmorskor, socialarbetare och sjukgymnaster.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Obstetrisk öppenvård
  2. +
  3. Problemorienterad gynekologi och obstetrik (bok med eLabb)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Problemorienterad gynekologi och obstetrik (bok... av Marie Bixo, Torbjörn Bäckström (inbunden).

Köp båda 2 för 1396 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Obstetrisk öppenvård