E2000 Småföretagande B / Entreprenörskap & företagande, Lärarhandledning + CD
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
E2000 Småföretagande B
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2011-06-14
Upplaga
3
Förlag
Liber
SAB
658.1592076,Qbanb
ISBN
9789147100460
E2000 Småföretagande B / Entreprenörskap & företagande, Lärarhandledning + CD

E2000 Småföretagande B / Entreprenörskap & företagande, Lärarhandledning + CD

Spiral Svenska, 2011-06-14
2593
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
E2000 Entreprenörskap & företagande/ Småföretagande B visar vägen till entreprenörskap och eget företagande. Ett paket bestående av en fullspäckad faktabok, en problembok, en bok med fullständiga lösningar samt en lärarhandledning med cd. Genom det rika utbudet av exempel från verkligheten får du en god inblick i att både starta och driva eget företag.

Läs mer
E2000Entreprenörskap & företagande/ Småföretagande B
Faktaboken består av två delar, en som handlar om att starta företaget och en som handlar om att driva fram företaget. De elva kapitlen i första delen hänger naturligt samman i en process och börjar med affärsidé och affärsplan och slutar i en marknadsplan. Till första delen finns i övningsboken bl.a. en genomgående projektuppgift.
Den andra delen i faktaboken handlar om att driva företaget och består av fördjupande ämnesblock med Kalkylering, Marknadsföring, Bokföring och Bokslut & analys. Dessa kan läsas i den ordning man önskar allt utifrån kunskapsbehov, tid och intresse.
I problemboken finns integrerade projektuppgifter, checklistor och övningar. Detta ger stora möjligheter att forma undervisningen efter egen planering och en bra plattform att använda tillsammans med olika projekt i småföretagande, t.ex. UF-företag.
Materialet är i första hand avsett för kurserna Entreprenörskap och företagande respektive Småföretagande B på gymnasiet och komvux, men kan även användas i Företagsekonomi 1-2.

Om författarna
Jan-Olof Andersson och Cege Ekström är lärare och konsulter. De har tillsammans skrivit ett flertal läroböcker inom ekonomi och juridik. Jöran Enqvist är lärarutbildare och administratör. Rolf Jansson är koncernchef i Cordovan Group.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. E2000 Småföretagande B / Entreprenörskap & företagande, Lärarhandledning + CD
  2. +
  3. E2000 Småföretagande B Fakta

De som köpt den här boken har ofta också köpt E2000 Småföretagande B Fakta av Jan-Olof Andersson, Cege Ekström, Jöran Enqvist, Rolf Jansson (häftad).

Köp båda 2 för 3066 kr

Kundrecensioner

Bloggat om E2000 Småföretagande B / Entreprenörskap ...