Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Språkis
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2011-06-14
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
300 x 205 x 4 mm
Vikt
120 g
ISBN
9789147101658
Språkis-Svenska för nyanlända 1 (häftad)

Språkis-Svenska för nyanlända 1

Häftad Svenska, 2011-06-14
128
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Låt samtalet ta tid!
Språkis riktar sig till elever med svenska som andraspråk. Materialet består dels av Språkis för nyanlända, dels av Språkis för nyfikna. Språkis för nyanlända passar de barn som inte har några förkunskaper alls i svenska språket. Språkis för nyfikna passar de barn som kan kommunicera på svenska, men som behöver lära sig de språkliga strukturerna och utöka sitt ordförråd.

Läs mer
Materialet består av totalt sex häften, Språkis för nyanlända 1-2 och Språkis för nyfikna A-D, för år 2-5. Alla häften är uppbyggda på samma sätt. Varje kapitel/moment inleds med en samtalsbild samt en lästext. Därefter följer övningar som tränar på de språkliga moment och ord som förekommer i texten.
I Språkis för nyanlända 1-2 möter du och dina elever familjen Molinas, som nyss kommit till Sverige. Handlingen kretsar runt Selim 7 år och Tara 11 år i deras vardag i skolan och på fritiden.
I Språkis för nyfikna A- och B får du och dina elever följa en mångkulturell klass i Torpaskolan "någonstans i Sverige". I C- och D-böckerna lämnar man skolan och följer eleverna på deras fritid. Böckerna är granskade och utprövade av lärare och elever med svenska som andraspråk.
Till materialet hör tre lärarböcker - en till Språkis 1 och 2, en till Språkis A och B och en till Språkis C och D. Här finns tips och idéer om hur man kan arbeta med de olika momenten.
Träna ord och grammatik
Med Språkis webbappar får eleverna träna ord och grammatik. Ordträningen finns på svenska och arabiska. Inget behöver laddas ner, bara att surfa in på webbappen via smartmobil, surfplatta och dator.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Språkis-Svenska för nyanlända 1
  2. +
  3. Språkis-Svenska för nyfikna C-D Lh

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språkis-Svenska för nyfikna C-D Lh av Hippas Eriksson (spiral).

Köp båda 2 för 701 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Språkis-Svenska för nyanlända 1