Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
E2000 Datorredovisning Visma Spcs Administration
Antal sidor
78
Utgivningsdatum
2011-05-18
Upplaga
4
Förlag
Liber
Dimensioner
225 x 210 x 5 mm
Vikt
188 g
SAB
T
ISBN
9789147103355
Datorredovisning : visma administration

Datorredovisning : visma administration

Spiral Svenska, 2011-05-18
391
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
E2000 Datorredovisning Visma Spcs Administration förbereder för arbetslivet. Materialet hjälper dig med bokföringen i ekonomiprogrammet Visma Administration och Visma Avendo eEkonomi. Framställningen följer ett fiktivt företag, Hälsohuset AB, från företagsidé till bokslut.

Läs mer
Materialet är uppbyggt kring ett modellföretag, Hälsohuset AB - ett gym - och har dels till syfte att ge övning i löpande bokföring, dels att visa hur praktisk datorbokföring går till och vilka möjligheter som finns i programmet. Framställningen är heltäckande; från upplägg av företag och verifikationsbokföring till utskrift av rapporter och bokslut. Facit ingår. Materialet passar samtliga versioner av Visma Administration.
E2000 Datoriserad redovisning enligt Visma Spcs Administration är lämpligt att använda i exempelvis gymnasieskola/komvux i kurserna Företagsekonomi B, Redovisning och beskattning och Småföretagande samt i lokala tilläggskurser som Datorbokföring. Det kan också användas i andra grundkurser i datorredovisning och vid självstudier.

Om författarna
Per Simonsson har gedigen pedagogisk erfarenhet av datorrelaterad undervisning mot gymnasium, vuxenutbildning och näringsliv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Datorredovisning : visma administration
  2. +
  3. Egon : hälften alien

De som köpt den här boken har ofta också köpt Egon : hälften alien av Per Simonsson, Stefan Roos (inbunden).

Köp båda 2 för 520 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Per Simonsson