Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Praktisk statistik för medicin och hälsa, bok med eLabb
Utgivningsdatum
2011-02-09
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 13 mm
Vikt
630 g
ISBN
9789147103430
Praktisk statistik för medicin och hälsa, bok med eLabb (häftad)

Praktisk statistik för medicin och hälsa, bok med eLabb

(13 röster)
Häftad Svenska, 2011-02-09
481
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Praktisk statistik för medicin och hälsa är en bok vars pedagogiska idé skiljer sig markant från liknande läroböcker. Här står de praktiska tillämpningarna i centrum: först presenteras exempel och praktiska problem och därefter introduceras de statistiska begrepp och metoder som behövs för att lösa problemet. Mycket stor vikt läggs vid hur man bör analysera, tolka och redovisa undersökningsresultat.

Läs mer
Boken är lämplig som grundläggande lärobok i statistik på alla grundutbildningar inom medicin, omvårdnad och folkhälsovetenskap. Den är också en utmärkt handbok för forskare och andra yrkesverksamma. Inga förkunskaper i ämnet krävs. För den som har läst statistik tidigare ger boken en värdefull introduktion till de tänkesätt och principer som är specifika inom statistik för medicin och hälsa.

Om författarna
Jonas Björk är professor i epidemiologi vid Lunds universitet och har mångårig erfarenhet av undervisning i statistik och epidemiologi på grund- och forskarutbildningar vid medicinska fakulteten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jonas Björk

  • Praktisk epidemiologi : för medicin, vård och folkhälsa

    Jonas Björk

    Praktisk epidemiologi för medicin, vård och folkhälsa ger dig nödvändiga redskap för att kunna läsa, förstå och kritiskt granska epidemiologiska forskningsresultat. Den är också skriven för dig som planerar att genomföra ett eget projekt eller bed...