Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Alles Deutsch
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2014-04-11
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
224 x 210 x 7 mm
Vikt
251 g
SAB
Ff
ISBN
9789147104543
Alles Deutsch 6 Allt-i-ett-bok (häftad)

Alles Deutsch 6 Allt-i-ett-bok

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2014-04-11
276
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Alles Deutsch åk 6-9 uppfyller kursplanen i tyska i Lgr22
Vi har noga gått igenom Alles Deutsch och säkerställt att läromedlet fungerar väl mot den nya kursplanen i Lgr22. Som lärare kan du därför känna dig helt trygg i undervisningen med Alles Deutsch åk 6-9.

Modern tyska för alla sinnen
Alles Deutsch har snabbt blivit en av landets mest populära läromedel i tyska. Via många lekfulla aktiviteter får eleverna upptäcka ett rikt språk som är roligt att lära sig.

Läs mer
Rikt och variationsrikt
I Alles Deutsch får eleverna arbeta sig in i tyskan på många olika vis. Den innehåller ett modernt språk och mängder av roliga aktiviteter som får eleverna upptäcka att tyskan är ett rikt språk. I det digitala materialet finns en omfattande ljudproduktion som ger dina elever tillfälle att höra många olika röster och varianter av dagens tyska, och ovanligt riklig mängdträning.

Positiva utmaningar
Textböckerna är tematiskt indelade och varje kapitel innehåller exempel på olika texttyper, som dialoger, fiktiva berättelser, personliga återgivelser, dikter, sånger och faktatexter med realiainslag. I övningsboken finns i varje kapitel ett av eleverna mycket uppskattat avsnitt, Spielecke, och där finns projekt att arbeta med som ger bra variation. Tanken är att ge eleverna en positiv utmaning - du kan! Här får de hjälp att repetera, befästa kunskaper och träna förmågorna på ett stimulerande och lekfullt sätt

Komponenter i serien
- Digital (lärarlicens) innehåller allt lärarmaterial du behöver för undervisningen, oavsett om eleverna har de digitala eller tryckta komponenterna i serien. Här finns texter, ljudfiler, lärarhandledning, omfattande bedömningsmaterial och mängder med extramaterial. Lärarlicensen är kopplad till både Digital (elevlicens) och Digitalt Övningsmaterial (elevlicens) så att du kan följa elevernas progression.
- Digital (elevlicens) - digitalt läromedel i varje årskurs 6-9 med allt eleven behöver samlat: texter, ljud, interaktiva övningar, tester och mängdträning av glosor och grammatik.

För klasser där eleverna använder tryckta läroböcker:
- Allt-i-ett-bok (åk 6) med både texter och övningar
- Textbok (åk 7-9) med tematiskt indelade kapitel med olika texttyper
- Övningsbok (åk 7-9) med stor variationsrikedom i aktiviteter och övningar
- Digitalt Övningsmaterial (elevlicens) (åk 6-9) med rikligt med interaktiva övningar och texten uppläst

Om författarna
Annika Karnland är medförfattare till serien Lieber Deutsch 1-5 för gymnasiet. Hon undervisar på Katedralskolan i Lund som lärare i tyska och svenska som andraspråk.
Sonja Kalmbach kommer från Tyskland, är lärare i tyska och undervisar också i tyska på högstadiet i Växjö.
Monica Sällberg-Svensson är lärare i tyska på högstadiet i Växjö.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Alles Deutsch 6 Allt-i-ett-bok
 2. +
 3. Alles Deutsch 6 Facit

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alles Deutsch 6 Facit av Annika Karnland, Sonja Kalmbach, Monica Sällberg-Svensson, Lena Gottschalk (häftad).

Köp båda 2 för 396 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Alles Deutsch 6 Allt-i-ett-bok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Alles Deutsch åk 6
  Karin Falk, 20 oktober 2020

  .Det digitala materialet är fantasilöst och svåråtkomligt. Inga intressanta och omväxlande övningar för eleverna. Skillnaden är avgrundsdjup mellan Alles Deutschs digitala övningar och Örjan Hanssons enkelt åtkomliga lärarwebb för Gracias. Där kommer eleverna automatiskt in när läraren köpt webbmaterialet och de har massor av övningar de kan göra på lektionerna eller hemma.

  Det finns ingen ordlista i boken utom kapitelordlista, dvs eleverna kan inte med hjälp av boken sätta ihop en e... Läs hela recensionen

 2. Slarvigt men bra upplägg
  Alva Brycke, 12 december 2019

  Jag har jobbat med Alles Deutsch 6-9 HT-19. Den är rolig och har bra övningar, men den är lite slarvigt gjort. Det är stavfel, fel i ordboken och ibland går det inte att hitta hörövningar eller liknande. Det känns lite som en prototyp. Om några sätter sig ner och rättar till felen, gör det lättare att hitta på lärarwebben och gör facit till kapiteltesterna hade det varit ett mycket bra läromedel. Jag gillar upplägget och övningarna, men det är slarvigt gjort.

Visa alla 2 recensioner