Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Engelska
Serie
Good Stuff Gold åk 1-3
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2013-07-29
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
265 x 195 x 10 mm
Vikt
157 g
ISBN
9789147104840
Good Stuff GOLD 3 Workbook - Engelska årskurs 3 (häftad)

Good Stuff GOLD 3 Workbook - Engelska årskurs 3

Häftad Engelska, 2013-07-29
147
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Good Stuff Gold 1-3 uppfyller kursplanen i engelska i Lgr22
Vi har noga gått igenom och säkerställt att läromedlet fungerar väl mot den nya kursplanen i Lgr22. Du som lärare kan därför känna dig helt trygg när du undervisar med Good Stuff Gold 1-3.

Sprakande språkglädje!
Good Stuff Gold är vårt mest uppskattade engelskläromedel genom tiderna, känd för sina sprakande lekfulla texter och sin tydliga, lättjobbade struktur. Med Good Stuff Gold gör du engelskan lättillgänglig för eleverna så att alla kan nå sina mål.

Läs mer
Så att alla kan få glänsa i engelska
Svenska elever är bland de bästa i världen på engelska och det vill vi ska fortsätta. Med massor fantasi och glädje i uppmuntrande övningar, lustiga sånger och ramsor vågar alla testa sina vingar på det nya språket. Good Stuff Gold gör engelska roligt och lätt för eleverna, så att alla kan få glänsa i engelska.

Stort fokus på språkglädje
Genom lek, fantasi och glädje frodas inlärning på ett naturligt sätt. I åk 1-3 handlar det främst om att stärka elevernas muntliga språkutveckling med roliga och fantasifulla hör- och samtalsövningar, lekar, spel, sånger och ramsor. Genom att "höra - göra" och "lyssna - förstå - imitera - tala" bygger Good Stuff Gold upp elevernas tilltro till sin egen förmåga. Det finns också övningar som tränar läsning och enkla skriftliga färdigheter.

Populära teman
I en berättelse som eleverna får följa vävs teman som djur, färger, siffror, intressen, veckodagar och familjen in. Bilderna är färgglada och har gott om detaljer att prata om och arbeta med. Ett bra exempel är den tecknade serien i varje kapitel där barnen möter världen genom ögonen på Timmy Turtle och Penny Penguin. Du kan arbeta metodiskt med bilderna genom att barnen först får lyssna och förstå, sedan imitera och därefter dramatisera den lilla scenen tillsammans. Ett utmärkt sätt att locka eleverna att använda engelskan.

En lekfull men trygg bas
Med Good Stuff Gold har du en lekfull men trygg bas i din undervisning. Den är välstrukturerad och lätt att arbeta med, kapitel för kapitel, och den ger dig ett gott stöd i arbetet mot kunskapskraven. Lärarmaterialet innehåller rikligt med pedagogisk service i allt från kapitelanvisningar till tester av olika slag.

I serien Good Stuff Gold åk 1-3 finns:
- Textbook (åk 3) med rikligt med texter på två nivåer
- Workbook (åk 2 och 3) med uppgifter med koppling till texterna
- Lärarwebb med allt undervisningsmaterial digitalt
- Digitalt övningsmaterial (från åk 2) med glosträning och texten uppläst

Om författarna
Johanna MacDonald kommer från Storbritannien, jobbar som översättare och undervisar i engelska som andra språk för alla åldrar och nivåer. Hon har också medverkat som författare till flera läromedel i engelska t.ex. Good Stuff Dig Deeper och kartläggningsmaterialet Tummen upp.

Ulrika Wendéus har under många år arbetat som lärare i engelska, svenska och sva och har undervisat på både grundskola och gymnasium. Ulrika har också gedigen erfarenhet som redaktör och är också läromedelsförfattare, bl.a. till kartläggningsmaterial i engelska och svenska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Good Stuff GOLD 3 Workbook - Engelska årskurs 3
  2. +
  3. Good Stuff GOLD 3 Textbook - Engelska årskurs 3

De som köpt den här boken har ofta också köpt Good Stuff GOLD 3 Textbook - Engelska årskurs 3 av Ulrika Wendéus, Johanna MacDonald (häftad).

Köp båda 2 för 303 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna