Alles Deutsch 7 Elev-cd - Tyska för grundskolan (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Alles Deutsch
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2014-10-14
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
125 x 140 x 10 mm
Vikt
88 g
SAB
Ff
ISBN
9789147105045
Alles Deutsch 7 Elev-cd - Tyska för grundskolan (cd-bok)

Alles Deutsch 7 Elev-cd - Tyska för grundskolan

CD-bok Svenska, 2014-10-14

Slutsåld

Välkommen till Alles Deutsch, ditt nya läromedel i tyska för årskurs 6-9! Serien Alles Deutsch visar att tyskan är ett rikt språk som är roligt att lära sig. Vi ger eleverna en positiv utmaning - du kan! - och låter eleverna arbeta sig in i det tyska språket med alla sinnen.

Det är enkelt att jobba digitalt med Alles Deutsch
Alles Deutsch Digital ger dig allt med en enda inloggning, med stöd för återkoppling och uppföljning. Årskurs 7 kom först, men snart maxar vi hela högstadiet. Testa Alles Deutsch 7 Digital utan kostnad med din klass 7 i 12 veckor. Allt arbete ni gjort i läromedlet under utvärderingen följer med vid köp. Introduktionspris.

Läs mer
Alles Deutsch Digital - för dig som vill undervisa med ett interaktivt läromedel på riktigt
Nu får du allt du behöver för en lyckad tyskundervisning samlat på ett och samma ställe! Materialet har tydlig struktur och tematisk uppdelning. Varje kapitel innehåller flera textavsnitt, och varje textavsnitt innehåller flera övningar som befäster kunskaper och tränar de olika förmågorna. Varje textavsnitt kan avslutas med ett kort interaktivt test. Texterna är varierade och representerar olika texttyper, som dialoger, fiktiva berättelser, personliga återgivelser, dikter, sånger och faktatexter med realiainslag. Du kan förstås både läsa och lyssna på alla texter.
Alles Deutsch Digital har också en inbyggd fortbildning som hjälper dig att utvecklas som lärare. Innehållet är hämtat från Libers forskarsamarbeten och ger dig de senaste tankarna, dels om ämnet, dels om ämnesdidaktiska grepp för att ge eleverna bättre förutsättningar för att lära. Det är koncist, kärnfullt och kopplat direkt till innehållet i ämnet.
Alles Deutsch 6
Alles Deutsch 6 är en lustfylld och aktiverande elevbok med många muntliga och skriftliga övningar. Den är härligt färgglad och inbjudande! Språket är modernt och har en knorr lite utöver det vanliga. Vi har satsat på dialoger som är roliga att läsa i par eller grupp, rim, ramsor och sånger, men också på korta texter och ett drama som passar att spela upp i klassrummet. Repetition är en röd tråd och boken hjälper eleverna att lära in, repetera och befästa på ett stimulerande och lekfullt sätt.
Vårt realiakapitel bjuder på en positiv utmaning som eleverna kan uppskatta, eftersom de får tänka till lite.
Alles Deutsch 7-9
I Alles Deutsch 7-9 utvecklar vi tänkandet och arbetar tematiskt. Böckerna är fortsatt lekfulla och inbjudande för att hålla intresset uppe. Varje tema är uppbyggt i del A-C, i åk 9 även D. Strukturen är tydlig och det är lätt att följa den i både text- och övningsbok.
Varje kapitel innehåller olika exempel på olika texttyper, som dialoger, fiktiva berättelser, personliga återgivelser, dikter, sånger och faktatexter med realiainslag. Vi börjar på campingplatsen, går via skolgården och trädgården vidare ut i verkligheten utanför familjen, skolan och det mer välbekanta. Tyska blir snabbt ett användbart och praktiskt verktyg i dina elevers kunskapsbank.
Der Einstieg in Alles Deutsch
Der Einstieg in Alles Deutsch är ett introduktionsmaterial för elever som börjar läsa tyska i åk 7. Det består av valda delar ur årskurs 6-boken och fungerar som en utmärkt brygga för elever som börjar läsa tyska i årskurs 7. Efter Der Einstieg in Alles Deutsch fortsätter dina elever med Alles Deutsch 7. Häftet hjälper dina nybörjare att snabbt komma ikapp de elever som har läst tyska i åk 6.
Lärarljudet och webbapparna
Till Alles Deutsch-serien hör en omfattande ljudproduktion som ger dina elever tillfälle att höra många olika röster och varianter av dagens tyska. Du får tillgång till samtliga texter, gloslistor, dikter och sånger samt hörövningar när du beställer Lärarljud (nedladdningsbar). Lärarljudet säljs även som cd-skiva så långt lagret räcker. Innehållet på cd:n och det nedladdningsbara lärarljudet är exakt detsamma.
Dina elever kan även strömma ljudet till all
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Alles Deutsch 7 Elev-cd - Tyska för grund...