Fler böcker inom
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Serie
Juridiska problem
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2012-11-22
Upplaga
5
Förlag
Liber
Dimensioner
295 x 220 x 15 mm
Vikt
621 g
ISBN
9789147106493
Juridiska problem Lärarhandledning med cd

Juridiska problem Lärarhandledning med cd

Övrigt Svenska, 2012-11-22
2889
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Juridiska Problem presenterar juridikens grunder. Varje kapitel innehåller en faktadel och en uppgiftsdel. Läsaren tränas i att identifiera, analysera och lösa juridiska problem utifrån många olika fallbeskrivningar. Under 2016-2017 kommer Juridiska problem att ersättas av J2000 Privatjuridik.

Läs mer
Utmärkande drag
- Faktatext varvas med korta lagtextutdrag och praktiska exempel
- Verklighetsnära och engagerande övningsuppgifter
- Många övningar av olika slag
- Sammanfattning i punktform till varje kapitel
- Autentiska juridiska dokument
Läroboken presenterar juridikens grunder och behandlar vardagsnära juridiska frågor sedda ur individens synvinkel. Den är i första hand avsedd för gymnasieskolans kurs i privatjuridik men är också lämplig som handbok i vardagsjuridik för alla som vill lära sig mer i ämnet.
Varje kapitel i boken innehåller en faktadel och en problemdel med tillämpningar. Faktatexten varvas med korta lagtextutdrag och praktiska exempel som sätter in kunskaperna i sina sammanhang. Verklighetsnära och engagerande övningsuppgifter ger träning i juridisk problemlösning. Övningarna är av olika slag med allt från korta praktikfall till "frågespalter" med blandade problem. Facit till samtliga uppgifter finns i Kommentarer och lösningar. Till läromedelspaketet hör även en lärarhandledning.
Juridiska Problem är alltid aktuell, i den femtonde upplagan har uppdateringar, justeringar och tillägg gjorts rakt igenom hela boken.

Om författarna
Författare är Jan-Olof Andersson och Cege Ekström, civilekonomer och lärare, Olle Palmgren, advokat samt Krister Sundin, ekon dr och universitetslektor i handelsrätt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Juridiska problem Lärarhandledning med cd
  2. +
  3. Affärsjuridiska problem Lärarhandledning med cd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Affärsjuridiska problem Lärarhandledning med cd av Jan-Olof Andersson, Cege Ekström, Olle Palmgren, Krister Sundin (Övrigt).

Köp båda 2 för 5575 kr

Kundrecensioner