Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
154
Utgivningsdatum
2012-07-27
Förlag
Liber AB
ISBN
9789147107483
Affärsmannaskap för ingenjörer, jurister och alla andra specialister (e-bok)

Affärsmannaskap för ingenjörer, jurister och alla andra specialister E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-07-27
172
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Sverige ställer om från tillverkning till handel och allt fler blir involverade i samarbeten med kunder. I takt med denna kommersialisering av samhället ökar betydelsen av affärsmannaskap. Men vad är det och hur gör man?
Den här boken ger svaren genom praktiska råd och belysande exempel. Den vänder sig till dig som är specialist av något slag, ingenjör, jurist eller kanske systemvetare, och som behöver utveckla ett mer kommersiellt arbetssätt.

I Affärsmannaskap har Rolf Laurelli summerat sin långa erfarenhet av konsten att göra affärer. Med boken hoppas han kunna locka fram dina affärsinstinkter. Han vill väcka din lust och stärka din förmåga att tänka och göra bättre affärer. Följer du med?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Affärsmannaskap för ingenjörer, jurister och alla andra specialister. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra och lärorik bok!
    Tony, 21 oktober 2020

    Författaren tar upp många psykologiska faktorer och saker som kan vara avgörande för hur lyckad affären kommer bli. Boken är mycket bättre än vad jag trodde. Klart prisvärd!!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Laurelli Rolf

  • Handbok för personlig försäljning

    Laurelli Rolf, Cras Bengt-Åke

    Handbok för personlig försäljning ger inte alla svar och lösningar. Däremot får du massor av nyttiga tips och övningar, goda råd och belysande exempel från Sveriges mest erfarna experter på försäljning och affärsmannaskap. Den här andra upplagan a...