Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Öron- näs- och halssjukdomar, huvud- och halskirurgi, bok med eLabb
Utgivningsdatum
2012-06-25
Upplaga
4
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 180 x 20 mm
Vikt
850 g
ISBN
9789147107766
Öron- näs- och halssjukdomar, huvud- och halskirurgi, bok med eLabb (inbunden)

Öron- näs- och halssjukdomar, huvud- och halskirurgi, bok med eLabb

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2012-06-25
724
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Öron-, näs- och halssjukdomar, huvud- och halskirurgi blev i sin första upplaga snabbt standardverket i grundutbildningen. I denna fjärde utgåva presenterar författarna, alla specialister, ett omarbetat och helt uppdaterat innehåll. Specialitetens alla delar belyses, och avsnitten är balanserade i förhållande till den kliniska omfattningen av varje sjukdomspanorama.
Boken är avsedd för den grundläggande läkarutbildningen och början av specialistutbildningen. För alla läkare med öron-, näs- och halspatienter fungerar den som praktisk referenslitteratur, och sjuksköterskor och andra personalkategorier inom sjukvården kan med fördel använda den för fördjupning och som uppslagsbok.
Denna utgåva är tryckt i genomgående fyrfärg, och nya illustrationer och fotografier har tillkommit. Boken har ett eLabb, en webbaserad tjänst med bland annat interaktiva fallbeskrivningar, frågor och studiehjälp.

Läs mer
Till boken finns det webbaserade studiestödet eLabbet
eLabbet ingår i boken och hjälper dig i dina studier. Här kan du träna på dina kunskaper genom interaktiva kunskapsfrågor efter varje kapitel. Du kan också träna på verklighetstrogna patientfall. Du får fördjupningsmaterial såsom läs- och länktips. Med eLabbet studerar du snabbare och mer effektivt.

Om författarna
Matti Anniko är professor i öron-, näs- och halssjukdomar, huvud- och halskirurgi och överläkare vid Öron-, näs- och halskliniken, Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Öron- näs- och halssjukdomar, huvud- och halskirurgi, bok med eLabb
  2. +
  3. Medicinsk informatik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Medicinsk informatik av Göran Petersson, Martin Rydmark, Anders Thurin (häftad).

Köp båda 2 för 1448 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Matti Anniko