Massor av pocketfynd
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kirurgi, bok med eLabb
Antal sidor
680
Utgivningsdatum
2013-08-02
Upplaga
8
Förlag
Liber
Dimensioner
247 x 177 x 34 mm
Vikt
1438 g
SAB
Vf,617
ISBN
9789147108114
Kirurgi (bok med eLabb) (inbunden)

Kirurgi (bok med eLabb)

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2013-08-02

Slutsåld

Kirurgi är ett komplett och skräddarsytt läromedel som fördjupar lärandet och gör det roligare att studera. Innehållet i såväl bok som eLabb är skrivet av Sveriges ledande läkare och forskare och är anpassat till de svenska kursmålen i kirurgi.
I denna upplaga har all text reviderats och flera kapitel har skrivits om av nya författare. Boken har dessutom utökats med kapitel om barnkirurgi och sarkom. Efter varje avslutat kapitel kan du testa dina kunskaper med hjälp av bokens integrerade eLabb. Där får du även möjlighet att kliva in i en framtida läkarroll och göra dina egna kliniska tolkningar och fatta dina egna beslut i autentiska patientfall.
Läroboken Kirurgi är sedan mer än 30 år en av grundstenarna i utbildningen av nya läkare. Boken är också ett värdefullt referensverk för läkare och annan vårdpersonal som kommer i kontakt med patienter med kirurgiska sjukdomar.

Om författarna
Bertil Hamberger är professor emeritus i kirurgi och verksam vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm. Ulf Haglund är professor emeritus i kirurgi och verksam vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kirurgi (bok med eLabb). Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Tycker den här var bra! Tydligt upplägg med symtom,...
    Läkarstudent, 10 januari 2014

    Tycker den här var bra! Tydligt upplägg med symtom, etiologi, handläggning, diagnostik och behandling av kirurgiska sjukdomar. Väldigt användbar enligt mig. Lagom nivå, lagom textmängd. Innehåller ingen ortopedi och minimalt med anestesi, även lite tunn vad gäller urologi har jag för mig. Men mycket bra på gastrokirurgi, akut buk osv.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Kirurgi (bok med eLabb)